Kickoff Seminar 2009 / AMC Kenniskring Meeting opwarmer voor Seminar 28 + 29 oktober in Amsterdam.


photos/Groep Carla Andela.jpg
photos/Groep Michel.jpg
photos/Groep Richard.jpg

Vorige week donderdag 14 mei vond, in het Evenementen Centrum Amsterdam van Defensie, de Kickoff van het Seminar AMC 2009 plaats. De Defensie Materieel Organisatie zal, als één van Neêrlands grootste 'asset owners', gastheer zijn van het AMC seminar, oktober 2009.

De partners van het Seminar kwamen bij elkaar om de locatie te verkennen en het thema van de presentaties met elkaar te delen.

Dit jaar zal het Seminar in het teken staan van   “get across” by doing it. In de aandachtsgebieden “mensen en organisatiestructuur”, “procesmanagement” en “informatiearchitectuur” zullen zoveel mogelijk methoden, technieken en praktijkervaringen gepresenteerd worden op het komende Seminar. Pilots, implementaties van lopende projecten en onderzoeksprojecten van de AMC MSc studenten, vormen de basis voor de 24 presentaties, die de tweede dag van het Seminar, op 29 oktober, zullen worden gepresenteerd.

Onder de partners waren veel bekende, maar ook een aantal nieuwe gezichten, die zich nog beraden om aan het Seminar deel te nemen. Op de site bij het Seminar AMC 2009 staan onder het kopje Partners & Presentaties 2009 de partners gerangschikt, die zich tot op heden hebben opgegeven.

Inschrijvingen door partners is nog altijd mogelijk. Voor informatie kunt u mailen naar info@amccentre.nl.
Bezoekers kunnen zich inschrijven via de seminar informatiesite.

Tijdens de Kickoff 14 mei ving het programma aan met een gezamenlijke lunch, waarna Michel Kuijer van Copernicos Groep, het Kenniskring statement 2009 presenteerde: “Vertrouw op mensen, niet op cijfers!” Daarna volgde een workshop o.l.v. John Stavenuiter “defining your own AMC related PROJECT to Present and Implement”.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre