Jürgen Donders versterkt docententeam MSc AMC wat a.s. donderdag met zesde cohort in Den Haag start.


photos/diverse februari 09 035.jpg
Cohort 6
photos/22-9-08 Arjen en Erwin1.jpg
Arjen en Erwin
photos/Jurgen Donders.jpg
Jürgen Donders

Donderdag 12 maart zullen de eerste lessen gegeven worden aan het zesde cohort van de universitaire opleiding Master of Science in Asset Management Control. Begin juli 2010 zullen de laatste twee (van de 19 ) modules gegeven worden, waarmee de inhoudelijke verdieping dan is afgerond. Daarna start voor de studenten de “Master Thesis” fase. Na ook deze fase succesvol afgerond te hebben kunnen de studenten zich Master of Science in AMC noemen en MSc achter hun naam zetten.

Het zeer hechte docententeam wordt versterkt door Jürgen Donders van Gordian Logistics. Drs. Jürgen zal de module contractmanagement verzorgen. Letterlijk en figuurlijk een jonge aanwinst van een relatief jong bedrijf met hoogwaardige producten en dienstverlening. Het zesde cohort wordt gastvrij onthaald door Defensie op de Prinses Juliana Kazerne. Veel inschrijvers voor dit cohort werken en wonen bij de Defensie Materieel Organisatie in Den Haag, zodat het voor hen praktisch een “in company” cursus is.
 
10 Februari werd een informatiebijeenkomst gehouden, waarbij drs. Arjen Ros een proefles verzorgde. Arjen Ros gaf op een zeer boeiende wijze een zoektocht naar de betekenis van het woord CONTROL.  Arjen Ros van de Copernicos Groep verzorgt in de Master Course AMC de modules Professional Approach, Team Building en Organizing.

Op de valreep zou u zich nog kunnen aanmelden, want er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ook als u uitsluitend geïnteresseerd bent in de introductie module of de module System Analysis, kunt u zich aanmelden, want elke module staat op zichzelf. Bij het behalen ervan wordt een certificaat op Masters niveau, met de bijbehorende ECT punten erop vermeld, aan de student uitgereikt. De introductie module op 12 maart, 13.00 – 22.00 uur, wordt gedoceerd door Dr. ir. John Stavenuiter, founder van het AMC Centre en de module System Analysis op vrijdag 13 maart 8.00 – 17.00 uur, wordt gedoceerd door  Ir. Erwin Duurland van Future Reality i.s.m. Drs. Kurt Koevoets van TNO.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre