AMC Master Course op EXPO NAVAL in Valparaiso, Chili.


photos/Expo 1.jpg
EXPO NAVAL
photos/Expo 2.jpg
EXPO NAVAL
photos/Zeilteam 2.jpg
AMC 1
photos/Zeilteam.jpg
AMC 2
photos/Mike en de ex-ned fregatten.jpg
Mike en de ex- Nederlandse fregatten

AMC is onlangs  door vier man in Chili vertegenwoordigd geweest om de Master Course AMC te doceren en daar bij de marine en industrie meer bekendheid te geven aan deze opleiding in het bijzonder en AMC in het algemeen. De Chilleense Marine heeft de intentie om in 2010 een tweede Master Course AMC te starten onder auspiciën van de International Masters School, waarin de Hogeschool Zeeland, het AMC Centre en de Universtiteit Andres Bello (Chili) een samenwerkingsverband vormen. De IMS stond op uitnodiging van de Chileense Marine op de grote beurs EXPONAVAL en kreeg veel belangstelling uit de omringende landen zoals; Peru, Brazilie, Argentinie, maar ook van een land als Canada en U.S.A.

Voorafgaand aan de derde studieperiode werd er, in het kader van teambuilding, gezeild met de MSc AMC studenten, vanuit de jachthaven van Vina del Mar.

Michel Kuijer, Mike Rodenburg, John en Henneke Stavenuiter behartigden de AMC Course en gedachte in een zonovergoten Chili, waar even goed de kerstbomen overal te vinden waren. Wel allemaal kunst, want echte bomen mogen in Chili niet gekapt worden!

Net weer terug uit Chili, wensen wij, het AMC Centre met medewerkers; Gerwin, Bart, Noval en Dave, iedereen

PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG 2009 TOE.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre