AL MEER DAN 200 INSCHRIJVINGEN VOOR SEMINAR AMC 2008 TE SOESTERBERG


photos/Boekje AMC1.jpg
AMC 2008 Programmaboek
photos/AMC Centre Team LV.jpg
AMC 2008 Team

LAATSTE OPROEP EN MOGELIJKHEID TOT INSCHRIJVING

Vergeten in te schrijven? -Het kan nog net! Het AMC 2008 Team vraagt u om voor vrijdag 16.00 uur alsnog via de site www.amccentre.nl of www.amcplaza.com in te schrijven.

Woensdag 29 oktober: 13.30 - 21.30 uur. Naast een excursie aangeboden door DMO Instandhoudingbedrijf Landsystemen (landmacht), zal er om 17.00 uur een speerpuntendebat plaatsvinden, waarbij dit jaar het forum zal bestaan uit docenten van de Masters Course AMC. De Masters Course AMC kent dit jaar haar eerste lustrum. Het is het vijfde jaar dat de opleiding Master of Science in Asset Management Control gedoceerd wordt. Veel docenten van de Masters Course AMC vormen de Partners/Sponsors van het Seminar AMC en zijn hierdoor ook lid van de Kenniskring. 's Avonds is er een 5-gangen menu met wisselende tafelschikking. De gelegenheid om in een zeer select gezelschap gedachten uit te kunnen wisselen over de AMC aanpak.

Donderdag 30 oktober: 9.00 - 17.00 uur. Er is nog beperkte inschrijving mogelijk voor deze dag, waarbij u kunt kiezen uit 24 AMC presentaties. Hiernaast kunt u de stands van de Organisatoren (DMO,HZ,AMC) en Partners/Sponsors bezoeken (zie de sites). Ook is er uiteraard gelegenheid om nieuwe relaties te ontmoeten en te spreken onder het nuttigen van koffie, thee, lunch en later een drankje. Om ca. 16.30 uur zal de prijsverloting plaatsvinden. Bij inlevering van uw badge, maakt u kans op 1 van de 5 prijzen.

Het AMC 2008 TEAM, -Daniel-Noval-Gerwin-Henneke-John-Bart- staat voor u klaar! Dave staat niet op de foto; hij zal de speakerfunctie verzorgen. Manuela (DMO) zal mede de uitgifte van de badges verzorgen.

Tot ziens en veel plezier op het seminar AMC 2008.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre