45 TU-studenten allen "World Class Performers" na AMC DGAME sessie


photos/20191206_154508.jpg
photos/20191206_163134.jpg
photos/CIMG2946.jpg
photos/CIMG29791.jpg

Vrijdag 6 december werd bij het AMC Centre voor 45 TU-studenten van de Offshore Wind Energy Minor, een DGAME sessie georganiseerd in de algemene ruimte Geb. 29 Willemsoord, Den Helder.

DGAME is een Asset Management Game waarbij het de bedoeling is, dat een Offshore Wind Farm zo effectief mogelijk wordt onderhouden en beheerd. Door een teamsetting waarbij de rollen; Asset Owner, Asset Manager en Service Provider tot uiting komen, maken de spelers op een uitdagende en interactieve wijze kennis met Asset Management Control.

Meer informatie over DGAME vindt u op de website www.AssetManagementControl.nl.

De studenten werden in 3 groepen van 3 teams verdeeld, zodat zij tegelijktijdig en tegen elkaar de game konden spelen. John Stavenuiter, Bart Daalhuisen en Tijmen Smit/Enrik Bakker, begeleidden elk een groep als 'gamedriver'. Bij alle drie de groepen werd er een totaalscore van meer dan 100 gehaald, wat binnen DGAME staat voor "World Class Performance". De hoogste score was 106 van de eerste groep onder leiding van Bart Daalhuisen. De 14 teamleden scoorden daarmee een 9 als eindcijfer en kregen het boek "Cost Effective Management Control of Capital Assets", van dr.ir. John Stavenuiter, als waardering voor hun uitmuntende prestatie.

De Asset Management Game kan gespeeld worden op diverse niveaus, met verschillende doelgroepen, zoals bijvoorbeeld bij opleidingen, assetmanagement gerelateerde afdelingen, of met relaties/klanten in het kader van onderhoud en beheer.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre