TU-Delft studenten spelen simultaan de AMC Offshore Wind Game voor het hoogste resultaat.


photos/RECHTERKANT.jpg
photos/RECHTERKANT 2.jpg
photos/DSC04352.jpg
photos/DSC04330.jpg
photos/DSC04328.jpg

45 TU Delft studenten, die de minor offshore wind volgen, speelden de Asset Management Control game om zich te bekwamen in de Operation & Maintenance van kapitaal intensieve goederen; in dit geval van een offshore windfarm.

Na een korte introductie door dr. ir. John Stavenuiter, waarbij de verschillende onderhoudsstrategieën werden belicht en de grafieken met resultaten van de gekozen onderhoudsaanpak werden uitgelegd, stonden de studenten voor de opgave om de offshore windfarm 20 jaar te exploiteren inclusief het onderhoud.
Er werd in drie groepen simultaan gespeeld, welke werden begeleid door respectievelijk Dennes Spek, Bart Daalhuisen en John Stavenuiter.
De opdracht was om als Life Cycle Management Team, waarin de Assset Owner, Asset Manager en Service Providers, zijn vertegenwoordigd, een zo hoog mogelijke totale teamscore te behalen.
Dr. Ehsan Arzaghi van de TU-Delft was content te zien, dat er fanatiek werd gespeeld om de hoogste teamscore te bereiken, wat dan ook van invloed was op hun eindcijfer.
Alle teams hadden overigens een totaalscore van boven de 100, wat betekent 'World Class' en als zeer opmerkelijk gezien kan worden.

 

Meer informatie over de Asset Management Control game, welke ook zeer geschikt is om intern te spelen om eigen personeel met de assetmanagementaanpak kennis te laten maken, of met relaties om meer draagvlak te creeëren in een prettige sfeer, is te vinden op de website van Asset Management Control Tools & Training BV. Ook kunt u daar een videoclip bekijken waar te zien is hoe de game gespeeld wordt.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met AMC Centre (info@amccentre.nl) of met STORK Asset Management Solutions (mathon.erps@stork.com) welke de game ook faciliteert voor externe bedrijven.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre