PROGRAMMA SEMINAR ASSET MANAGEMENT CONTROL COMPLEET!


Logistiek Centrum Woensdrecht, Vliegbasis Woensdrecht (Schuttershof) is de locatie waar het 17e seminar Asset Management Control zal worden gehouden op donderdag 8 november.

Het presentatieprogramma op woensdagochtend 7 november begint om 8.30 uur met de keynote van Prof.dr.ir. Leo van Dongen, Chief Technology Officer van de Nederlandse Spoorwegen, gevolgd door Frank Wammens MBA, Chief Innovation Officer van Capgemini AS Europe, waarna Kolonel drs. Albert Grubben, plv. Directeur Wapensystemen & Bedrijven van de Defensie Materieel Organisatie, spreekt.

Het middagprogramma bestaat uit 7 x 3 parallel presentaties, waarin specifieke topics worden behandeld door partners van het AMC seminar.

Voor degenen die al ingeschreven hebben en zich willen voorbereiden op de dag, is het programmaboek al te downloaden van de seminar-site.

Inschrijven voor het seminar AMC donderdag 8 november kan tot a.s. vrijdag 2 november via het inschrijfformulier. Inschrijven is noodzakelijk om de poort (de bewaking) van de Vliegbasis te kunnen passeren.

U kunt zich dus NIET ter plekke pas inschrijven of aanmelden.

Woensdag 7 november zal er een partnerprogramma zijn met; een excursie vliegtuigonderhoud, een borrel, het speerpuntendebat en het captainsdiner. Wanneer u daar interesse voor heeft kunt u dat melden bij henneke.stavenuiter@amccentre.nl, of mce.d.ridder@mindef.nl

BELANGRIJK; DE VLIEGBASIS IS MET OPENBAAR VERVOER SLECHT BEREIKBAAR; ER WORDT AANGERADEN OM MET EIGEN VERVOER TE KOMEN.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre