Inschrijving seminar Asset Management Control donderdag 8 november te Woensdrecht is geopend.


photos/tn_Denny Traas voor JSF11.jpg
CDRE Denny Traas MSc

Het thema voor dit zeventiende AMC seminar is 'Get Oriented to Innovate Effectively'. Innovaties en praktijkervaringen zullen in dit seminar centraal staan. Met onze partners, verenigd in de AMC kenniskring, zullen we ernaar streven dat u dit ook zelf kunt ervaren tijdens het seminar!

Voor donderdag 8 november kan iedere geïnteresseerde zich inschrijven via de website via het inschrijfformulier.
Het programma voor donderdag 8 november is via de website te bekijken.
In de ochtend zullen er drie keynotes worden gehouden door respectievelijk de Nederlandse Spoorwegen, Capgemini en de Defensie Materieel Organisatie. Voor het middagprogramma zijn al  een aantal informatieformulieren over de middagpresentaties van de diverse partners te bestuderen, via de link Partners & Presentaties.

Iedere geïnteresseerde kan zich voor de donderdag inschrijven voor het seminar AMC donderdag 8 november.
Inschrijven kunt u doen via de website.

NB de persoons inschrijving is belangrijk, omdat zonder persoonlijke aanmelding de poort van de Vliegbasis niet kan worden gepasseerd in verband met de beveiliging van het Logistiek Centrum Woensdrecht.

Er kan dus NIET ter plekke worden ingeschreven.

Heeft u interesse voor de eerste, de relationele dag, neemt u dan graag contact op met Manuela de Ridder, mce.d.ridder@mindef.nl, of met Henneke Stavenuiter, henneke.stavenuiter@amccentre.nl.
NB de partners kunnen zich direct inschrijven voor de eerste dag, woensdag 7 november, waarvan u het programma op de website kunt terugvinden.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre