Derde verdiepingssessie n.a.v. seminar AMC 2017 bij CGI woensdag 3 oktober te Rotterdam.


photos/Nieuwsitem11.jpg

Tijdens het seminar Asset Management Control 2017 hebben de bezoekers aangegeven over welke presentaties zij verder geïnformeerd zouden willen worden.

Eerder dit jaar werd er een  verdiepingssessie gehouden "Toekomstvisie Systeemmanagement 2030" door het Ministerie van Defensie, en een verdiepingssessie "Maintenance Decission Support & Simulation" door het NLR.

CGI is  bereid gevonden hun goed gewaardeerde topicpresentatie verder te verdiepen voor geïnteresseerden en hebben, in samenwerking met het AMC Centre, daarvoor deze sessie georganiseerd.

De verdiepingssessie van CGI is een vervolg van hun presentatie van het seminar AMC 2017 "Verbeteren materiële instandhouding bij de Marine (CZSK DMI)" en hun presentatie van het seminar AMC 2016 "Asset Management bij Defensie -Missie Ondersteunende Systemen in control met SAP-".

Tijdens deze verdiepingsbijeenkomst wordt een update gegeven van de actuele stand van zaken rond assetmanagement met SAP en worden innovatieve methoden en technieken toegelicht die worden toegepast, met praktijkvoorbeelden van de Landmacht, de Marine en de Luchtmacht.

Daarbij gaat het niet alleen om processen, maar ook om techniek en eigenlijk vooral om mensen. De driehoek People-Process-Technology ligt dan ook ten grondslag aan deze sessie.

De bijeenkomst vindt plaats op het Spark Innovation Center, CGI Nederland, in Rotterdam.
Het programma op woensdag 3 oktober ziet er als volgt uit:
14.30 – 15.00 uur: ontvangst
15.00 – 17.00 uur: presentaties
17.00 – 18.00 uur: borrel en hapjes

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Heeft u interesse om de sessie bij te wonen, dan kunt u zich melden bij henneke.stavenuiter@amccentre.nl.

 

NB. Het seminar AMC 2018 zal op 7 en 8 november 2018 gehouden worden op het Logistiek Centrum Woensdrecht, Vliegbasis Woensdrecht.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre