Asset Management Control Game vernieuwd en mededeling privacy wetgeving.


photos/DGAME2 v3 start page2.jpg
photos/DGAME2 v3 What-if2.jpg

DGAME2, de Asset Management Control Game, die voor het 10-jarig lustrum van het seminar Asset Management Control, 2011/Den Helder, tot stand is gekomen, heeft velen van jullie al bereikt. De evaluaties over de gamesessies zijn tot nu toe heel positief. Veelal wordt de AMC game gespeeld bij organisaties en bedrijven, om de deelnemers te laten ervaren wat assetmanagement nu eigenlijk is en hoe dit met elkaar te realiseren. Ook wordt de AMC game gespeeld met relaties/klanten. Daarnaast wordt de AMC game gebruikt in onderwijssituaties met studenten op HBO/WO niveau.

DGAME2 heeft een update ondergaan, waardoor de game nog beter toegankelijk en realistischer is geworden voor zowel de 'gamedriver' als voor de 9-18 deelnemers. Ook is er nu een "what if" analyse ingebouwd, waarmee de spelers kunnen zien, wat het resultaat zou zijn geweest wanneer zij voor een andere onderhoudsstrategie hadden gekozen.

Voor informatie over de game kunt u de website bekijken, waar u de volgende informatie vindt; een videoclip, de folder en onderliggende informatie. Ook staat een demo van DGAME2 op de website.

 

Ook belangrijk; de nieuwe Europese privacywet.

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe Europese privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Graag informeren wij u hoe wij hieraan voldoen. De nieuwsbrief van het AMC Centre sturen wij aan onze klanten, relaties en aan degenen die zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Uw gegevens bewaren wij zorgvuldig en worden alleen door ons gebruikt voor dit doel. Ze worden nooit aan anderen verstrekt. Als u zich wilt uitschrijven voor onze nieuwsbrief, kan dat altijd via de link "Uitschrijven nieuwsbrief". Als  u over ons privacybeleid verder contact wilt, kunt u contact opnemen met Henneke Stavenuiter (henneke.stavenuiter@amccentre.nl).

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre