Meet & Greet AMC 2nd Cohort


photos/foto214.jpg
photos/cohort2-14.jpg
Groeten uit Amsterdam!

Donderdag 11 september 2008 hadden de studenten van cohort 2 een Meet & Greet georganiseerd in Amsterdam. De volgende dag hadden ze ook nog een excursie bij Corus, Europa's grootste staal concern. De Meet & Greet werd gesponsord door Hogeschool Zeeland. 

De Meet & Greet begon met presentaties van de studenten aan elkaar over hun dissertatie process. Ze gaven praktisch advies aan elkaar en sommige studenten vonden zelfs oplossingen voor de problemen die ze tegenkwamen bij het schrijven van hun dissertatie voorstel.

Na afloop van de presentaties gingen de studenten naar het centrum van Amsterdam voor een diner en een drankje in een Amsterdamse bar.

Na een korte nacht op de Amsterdamse Marinebasis door te brengen gingen de studenten naar IJmuiden om langs te gaan bij Corus. Daar kregen ze een rondleiding langs de 'Dompel Verzink Lijn' (DVL), een van de hoofdonderdelen voor het galvanisch behandelen van staal.

Na een Asset Management Control introductie-presentatie van de studenten aan een groep Onderhoudsmanagers van Corus, werdt de rondleiding afgesloten met een groeps discussie over de implementatie van AMC voor de DVL.

De Meet & Greet was een groot succes en zal naar alle waarschijnlijkheid een jaarlijks terugkerend evenement worden.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre