Seminar Asset Management Control 2017 te Amsterdam werd gewaardeerd met een 8!


photos/DSC002741.jpg
photos/DSC00269.jpg
photos/DSC00295.jpg
photos/DSC00561.jpg
photos/DSC00517.jpg
photos/DSC00456.jpg
photos/DSC00924.jpg

Het jaarlijkse seminar AMC werd dit jaar gehouden op dinsdag 7 en woensdag 8 november op het Marine Etablissement te Amsterdam.

Gastheer Commodore Denny Traas MSc kan terugkijken op een geslaagd seminar, waarbij de eerste dag door het mooie weer tijdens de rondvaart en de interessante excursie naar de Noord-Zuid lijn een uiterst prettige dag was, waar vele onderlinge relaties werden gelegd of verstevigd.
Wilt u een impressie van het seminar AMC 2017, dan kunt u de foto's van dag 1 en dag 2 bekijken via de site.

 

Dagvoorzitter ir. Lex Besselink Gen-Maj bd. was voor de 10e keer dagvoorzitter, waarvoor hij in het zonnetje werd gezet. Vanuit zijn functie als Directeur Wapensystemen en Bedrijven was Lex Besselink vanaf 2006 al promotor van het seminar en heeft dit na zijn functioneel leeftijdsontslag in 2008 tot op heden voortgezet.

 

De key-notes zijn beoordeeld met een 7,7 en begonnen dit jaar met een presentatie van Benno Bultink (RWS), die eindigde met een reflectie op de pilot ‘AMC-verkenning voor prestatiemanagement’. Daarna volgde de jonge onderneemster Cécile van Oppen (Copper8), die een sprankelende innovatieve presentatie verzorgde. De derde en laatste key-note werd gepresenteerd door de directeur Innovatiecentrum van de Defensie Materieel Organisatie, Hans Kuijper, waarbij hij de innovatieve Prezi-presentatietechniek gebruikte. In alle drie de presentaties kwam het menselijk aspect en de samenwerking aan bod.

Hans Kuijper eindigde zijn presentatie met een oproep aan iedereen om zich op te geven voor het kennisnetwerk systeemmanagement, waarbij innovatie het uitgangspunt is. Ook de Kenniskring van het AMC Seminar is hierbij betrokken. Zo is er al bij de evaluatie van het seminar een interessepeiling gedaan naar de ‘topics’ die in aanmerking komen voor een verdiepingssessie.

 

De middagpresentaties waren zeer afwisselend van inhoud met een gemiddelde waardering van 7,4.

Onder de vijf hoogste scores waren alle drie de vrouwelijke presentatoren: de best gewaardeerde presentatie was van Margot Peters (NS) met een 8,7, Gigi van Rhee (Stratelligence) en Kolonel Harold Jacobs (Defensie) werden beide met een 8,2 gewaardeerd en Femke de Jager (Capgemini) met een 8,1. Daarna volgden de presentaties van Michel Kuijer/Arjen Ros (Copernicos Group) en Wim Lammen (NLR) met beiden een score van 7,6. De presentatie van Wim Lammen over het MaDeSi project trok ongekend veel bezoekers.
Margot Peters met het onderwerp “De implementatie van Prognostics & Health Management bij NS” presenteerde in de laatste lijn van de parallelsessies en heeft met haar hoogste score afgerekend met het idee, dat een presentatie in de laatste lijn minder gewaardeerd c.q. bezocht zou worden.  

De presentaties kunt u terugvinden op de site van het seminar AMC 2017 bij Partners & Presentaties.

Ook werd de Lean MRO Game van Craft Lean Management hoog gewaardeerd met 8,5. Deze game werd gespeeld naast de traditionele AMC Team Game (Copernicos Groep/AMC T&T), die met 8,0 werd beloond.

 

Al met al kunnen we weer terugkijken op een mooi seminar, waarbij er meteen alweer veel interesse was om mee te doen aan het seminar Asset Management Control 2018, welke op woensdag 7 en donderdag 8 november gehouden zal worden. De locatie is nog niet bekend, maar reserveert u alvast de datum DONDERDAG 8 NOVEMBER 2018 voor de presentatiedag.

Woensdag 7 november zal de relatiedag worden gehouden, met een speciaal netwerkprogramma voor partners en vips, waar nog beperkt voor kan worden ingeschreven.

 

De website van het seminar AMC 2018 is al gedeeltelijk opgebouwd.

Het presentatieprogramma is voor wat betreft de middagpresentaties al haast ingevuld.

Bent u geïnteresseerd om volgend jaar deel te nemen aan het seminar AMC als partner;

Wilt u een presentatie houden? Stuur dan svp een mail naar: info@amccentre.nl.

U kunt het nieuwsitem terug lezen op de infosite van het AMC Centre waarbij een keuze is gemaakt voor een aantal foto's.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre