INTERNATIONAL MASTERS SCHOOL MAAKT AMBITIE WAAR!


photos/imslogo.jpg
International Masters School

Chileens cohort;
In samenwerking met Universidad Andrés Bello van Santiago en haar dependance, in Viña del Mar aan de Chileense kust, wordt een volledige Master of Science opleiding in Asset Management Control verzorgd. De colleges zullen verzorgd worden door Nederlandse docenten, die in zes studieperioden van twee weken, in anderhalf jaar alle lesmodulen zullen doceren. Het afstuderen, de Masters Phase, zal daarna plaatsvinden waarbij de studenten zowel vanuit Chili als Nederland zullen worden begeleid

Op 8 augustus a.s. vliegen de Course Leader van de opleiding Master of Science in Asset Management Control, John Stavenuiter, en docent Richard Kwakernaak, als eerste naar Chili om daar de eerste studieperiode te verzorgen

Deze eerste klas in CHILI bestaat uit senior officieren van de Chileense marine. Het feit dat een groot aantal kolonels voor deze cursus zijn ingeschreven geeft aan dat de Chileense marine een groot belang hecht aan het ‘in control’ zijn voor wat betreft de kosteneffectiviteit van haar vloot.

John Stavenuiter zal in Chili de AMC introductiemodule geven en gedeelten van Asset Logistic Management, LCM Need Assessment en Research Methods, verzorgen. Richard Kwakernaak zal op zijn eigen bezielende wijze de modules Communicatie en Motivatie doceren.

Maar ook zonder dit trans-Atlantische initiatief is de MSc in AMC een internationaal georiënteerde opleiding.

VIETNAMESE inschrijving

De Vietnamese Hang Nguyen zal in september aansluiten bij het vierde cohort van de opleiding MSc AMC, welke momenteel in Vlissingen wordt gegeven. Zij is de eerste vrouwelijke internationale studente. (Momenteel is de Chileense student Alejandro Sarratea aan de afronding van zijn studie MSc AMC bezig.) De 26-jarige Hang heeft verblijfsvergunning om de deeltijdstudie in Nederland te gaan volgen.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre