Maximaal 125 deelnemers/bezoekers kunnen zich vanaf nu inschrijven voor het seminar AMC 2008 op 29 en 30 oktober te Soesterberg


photos/140.jpg

Op de de website van het AMC Centre (www.amccentre.nl) is de inschrijving voor personen geopend. Omdat wij ernaar streven een hoogwaardig informatief seminar te organiseren is het totale deelnemersaantal ook dit jaar weer gesteld op maximaal 250 deelnemers, waarvan maximaal 50% uit de defensieorganisatie. Zoals in voorgaande jaren zal de inschrijving van defensiepersoneel verlopen via de DMO stafafdeling. Alle niet defensiemedewerkers kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website. Wij vragen u de inschrijving zo accuraat mogelijk te doen, omdat deze gegevens tevens gebruikt worden voor het aanmaken van uw badge.

Veel partners van het Seminar hebben zich al ingeschreven en staan al op de website onder het kopje Partners & Sponsors 2008.

20 mei j.l. werd tijdens een kick-off meeting voor het Seminar op lokatie Soesterberg een eerste indeling gemaakt voor de 21 presentaties, die zullen worden gegeven. Het thema van het Seminar AMC 2008; GET REAL, werd door de initiatiefnemer van het seminar John Stavenuiter verduidelijkt. Daarnaast werd er een interessante presentatie verzorgd door Richard Kwakernaak; 'The Olympic AMC Approach' voor 'Team Based Contracting' . Met elkaar vormen de Partners & Sponsors van het Seminar de AMC KENNISKRING, waarmee de daar ingebrachte; kennis, kunde, methoden, technieken en ervaringen, gebundeld worden om AMC verder te ontwikkelen en te implementeren.

Generaal-Majoor Lex Besselink bd zal tijdens het Seminar als dagvoorzitter optreden. Lex Besselink ziet de waarde van de AMC aanpak en heeft ook in zijn actieve dienstperiode veel bijgedragen tot het ontwikkelen ervan. Het definitieve overzicht van presentaties wordt na de zomervakantie verwacht, waarbij Schout bij Nacht Klaas Visser , als Directeur Wapensystemen de key-note speaker zal zijn vanuit de Defensie Materieel Organisatie.

Programma KENNISKRING Meeting , donderdag 20 mei 2008:
12.00 uur: Ontvangst
12.15 uur: Lunch, aangeboden door het AMC Centre
13.00 uur: Opening: 1 jaar AMC KennisKring, John Stavenuiter
13.15 uur: KK speerpunt 2008: the Olympic AMC Approach "Team Based Contracting", door Richard Kwakernaak
13.45 uur: Pauze
14.00 uur: AMC 2008 themapresentatie 'Get Real', door John Stavenuiter
14.30 uur: discussie en afstemoverleg m.b.t. programma en organisatie van AMC 2008
15.00 uur: einde meeting

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre