HZ carrièredag 21 mei 2008 11.00-15.00 uur


photos/carrieredag 2008.jpg
HZ Carrieredag 2008

Petra van Oosten - de Regt (HZ) brengt de Masters Course AMC tijdens de HZ CARRIEREDAG (21 mei) onder de aandacht.

De HZ Carrieredag is een terugkerend, groots, evenement, wat wordt gehouden op de Hogeschool Zeeland, Edisonweg 4, te Vlissingen.

De IMS (International Masters School) is een samenwerkingsverband tussen de Hogeschool Zeeland en het AMC Centre.

Petra de Regt van Hogeschool Zeeland zal tijdens de HZ Carrieredag een stand bezetten om de Masters Course AMC onder de aandacht te brengen.

Voor schoolverlaters is het wellicht een optie om in een zogenaamd “traineeship” de opleiding Master of Science in Asset Management Control te gaan volgen. In samenwerking met de onderneming wordt de student begeleid. Het leertraject zal afgestemd moeten worden op het werk van de jonge werknemer. Normaliter wordt een HBO vooropleiding en 2 tot 3 jaar werkervaring gevraagd om toegelaten te kunnen worden aan de opleiding. Het traject voor de trainee zal langer dan 2,5 jaar gaan omvatten. Omdat er veel vraag is op het gebied van Asset Management Control naar werknemers, is dit voor de bedrijven ook een kans om jonge talenten aan zich te binden. De opleiding wordt gedoceerd in 1 dag per week, waarbij 2 dagen om de week worden geclusterd. Momenteel draait een cohort in Vlissingen en Woensdrecht. Het cohort in Den Helder heeft deze maand de 18 modules afgerond en zal zich gaan richten op de dissertatiefase.

De toegang tot de carrieredag is gratis.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre