DONDERDAG 15 MEI INCOSE BIJEENKOMST BIJ HET AMCCENTRE TE DEN HELDER


Vereniging INCOSE heeft het AMC Centre gevraagd om een presentatie bijeenkomst te houden over
SYSTEEMMODELLEN ALS COMMUNICATIEMIDDEL BIJ ASSET MANAGEMENT CONTROL.
 
De bijeenkomst wordt gehouden op het ATO facilitair centrum in Den Helder. Dit is een nieuw pand, waar ook het AMC Centre sinds maart gevestigd is. De routebeschrijving vindt u op de site www.amccentre.nl
 
Het programma is als volgt:
 
16.00 uur: Ontvangst en opening.
16.15 uur: Zeg het met modellen!, John Stavenuiter, PhD in Asset Management Control (AMC).
16.45 uur:  Life Cycle Management binnen Offshore Wind, Chris Westra, (ECN)
18.00 uur: Broodmaaltijd en demonstratie van Microsoft Sharepoint Systems Portals op een Unix Sun Ray’s platform, AMICO Services.
18.30 uur: Systeemmodellering, tijdens de ontwerpfase van marineschepen, als ondersteuning bij de reductie van OLM (Operations Level Maintenance) vs TCO (Total Cost of Ownership).
19.00 uur: De AMC informatie piramide van “grof naar fijn”, Mike Rodenburg, (AMICO Services)
19.30 uur: Forum Discussie
20.00 uur: afsluiting
 
Bij Asset Management Control draait het om het integraal managen van alle logistieke processen over de gehele lifecycle, zoals; behoeftestelling, ontwerp, productie, onderhoud en afstoting, die nodig zijn om een asset op de meest kosteneffectieve wijze aan de operationele eisen te laten voldoen. Daarbij staat het motto “synergie in plaats van competitie” hoog in het vaandel. Binnen AMC wordt hiernaar gestreefd door de Asset Owners, Operators en Service providers / Maintainers, eenduidig te laten communiceren waarmee er sneller een “win-win” situatie kan worden bereikt.
 
In het algemeen geldt dat Asset Owners/Managers met AMC modellen beter in staat zijn afwegingen te maken op basis van “System Cost-Effectiveness”. Deze parameter wordt bepaald m.b.v. een systeemmodel op basis van de vereiste; Active Time, Availability, Reliability, Capability en Cost, op installatieniveau. Op dit niveau kunnen dan ook de ontwerpstudies verder gedetailleerd worden, al dan niet op basis van “Performance Based Service Contracts”, die worden afgesloten met de primair verantwoordelijke actoren

Er zijn geen kosten aan de bijeenkomst verbonden.

U kunt zich opgeven bij info@amccentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre