INSCHRIJVING VOOR MASTERS COURSE AMC 13 MAART 08 TE VLISSINGEN GEOPEND NA GESLAAGDE INFOAVOND OP DE HOGESCHOOL ZEELAND


13 maart 2008 staat gepland als de eerste lesdag voor de opleiding Master of Science in Asset Management Control op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.De International Masters School, een samenwerkingsverband tussen de Hogeschool Zeeland en het AMC Centre, vraagt of u nu wilt inschrijven.

Na afronding van de 18 modules en het met goed gevolg doorlopen van de dissertatiefase, kan er MSc achter de naam gevoerd worden. De vooropleiding voor de universitaire studie is een technische- of bedrijfs/economische HBO en 2 tot 3 jaar werkervaring in het vakgebied. De MSc AMC opleiding zal om de week gedoceerd worden op donderdagmiddag/donderdagavond en vrijdagochtend/vrijdagmiddag. In de vakantieperioden is er geen les. Vorig jaar was Marcel Abbekerk de eerste Master of Science in AMC, die zijn bul uitgereikt kreeg. 4 Maart zullen Anko Brink en Huib Lobregt hun dissertatiepresentatie houden. Het is te verwachten, dat ook zij na 4 maart de titel MSc achter hun naam kunnen schrijven.

6 Februari werd er een informatieavond gehouden op de Hogeschool Zeeland. Ca. 35 geinteresseerden waren op de meeting aanwezig.Gezamenlijk werd er lasagna gegeten, waarna een informatieve avond volgde. Het enthousiasme en de interesse was groot.

Indien u zich wilt aanmelden of in het geval er vragen zijn, dan kunt u mailen naar info@amccentre.nl Voor definitieve inschrijving wordt u gevraagd om het inschrijfformulier in te vullen en met alle bescheiden op te sturen naar de Hogeschool Zeeland.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre