MARCEL ABBEKERK EERSTE MASTER OF SCIENCE IN ASSET MANAGEMENT CONTROL


Afgelopen maandag heeft Marcel Abbekerk, werkzaam bij het Marinebedrijf, zijn dissertatie presentatie “DBFM contracts secured by AMC” met goed gevolg gehouden.
Het publiek bestond uit familie, collega’s, medestudenten, supervisor ir. Michel Kuijer en de afgezanten van het Board of Examiners, dr.ir. John Stavenuiter en Dick Fundter (directeur IMS, Hogeschool Zeeland).
De dissertatie heeft in samenwerking met Dura Vermeer vorm gekregen.
Deze eerste dissertatie is een mijlpaal voor de opleiding Master of Science in Asset Management Control. Marcel Abbekerk is een student van het eerste cohort.
De buluitreiking zal plaatsvinden tijdens het “pilot diner”  op 31 oktober, de eerste dag van het Seminar AMC 2007, wat dit jaar op de Vliegbasis in Woensdrecht gehouden wordt.
1 November, de tweede dag van het Seminar AMC 2007, zal Marcel Abbekerk zijn dissertatie presentatie in beknopte vorm ten gehore brengen. Hij zal 1 van de 21 sprekers zijn op het Seminar AMC.

Naar verwachting zullen er nu vlot een aantal studenten van het eerste cohort volgen met het afronden van hun dissertatie. Het tweede cohort, wat momenteel in Den Helder wordt gegeven rond volgend jaar mei de laatste modules af, waarna ook deze groep de dissertatie fase in kan gaan. In Woensdrecht is in maart een derde cohort gestart. Volgend voorjaar zal een opleiding MSc AMC gestart worden in Vlissingen en in Chili.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre