Kickoff seminar Asset Management Control dinsdag 7 en woensdag 8 november op het Marine Etablissement te Amsterdam.


photos/fotoseminarkickoff2.jpg

Tijdens de Kickoff van het seminar Asset Management Control kon dr. ir. John Stavenuiter met de primeur komen dat nu alle Keynotes zijn ingevuld. Naast ir. Benno Bultink van Rijkswaterstaat en commodore drs. Richard Laurijssen zal Cécile van Oppen MSc een keynote verzorgen met een vernieuwende kijk op asset sustainability.

De mooie locatie van het Marine Etablissement werd verkend. De locatie is in optima forma, omdat dit vorig jaar de vergaderlocatie voor de EU is geweest. Het is uniek, dat het AMC Seminar nog een laatste keer gebruik kan maken van deze mooie locatie. Dit vanwege het feit dat er al een gedeelte door defensie is afgestoten en dat dit proces volgend jaar zal zijn afgerond.

Het thema van het seminar AMC is dit jaar “Get Organized”, waarmee weer een begin wordt gemaakt van de zesdelige cyclus; Get Organized……Get a Grip.

Tijdens de brainstormsessie presenteerde John Stavenuiter een aantal slides met mogelijke topics en werd het een en ander afgestemd voor wat betreft de inhoud van de partnerpresentaties. Dit met als doel om de keynotes en de presentaties onderling (tijdens de middagsessie van woensdag 8 november), elkaar zo veel mogelijk te laten versterken.

Tijdens het seminar AMC zullen er wederom Games gespeeld kunnen worden.

De inschrijving van het seminar AMC is inmiddels geopend. Hiervoor moet u zich legitimeren, omdat het seminar op een defensielocatie wordt gehouden.

 

Voor verdere informatie over het seminar kunt u de website bestuderen en/of contact op nemen met:  info@amccentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre