1 mei Kickoff seminar Asset Management Control op het Marine Etablissement in Amsterdam


photos/plaatje1.jpg

De Kickoff van het Seminar Asset Management Control (7 &) 8 november wordt op 1 mei gehouden op het Marine Etablissement in Amsterdam.
De aanwezigen krijgen dan de gelegenheid om de locatie te verkennen en hun ideeën voor exposure te bespreken.
Ook zal met de aanwezige partners het thema van dit jaar verder worden uitgewerkt: ‘Get Organized, to move from a Group to a Team’

Het seminar Asset Management Control wordt voor de 16e keer georganiseerd door het Ministerie van Defensie (DMO), het AMC Centre en de partners

Dit jaar zal het seminar voor de derde maal worden gehouden op het Marine Etablissement in Amsterdam. Dit zal ook de laatste keer zijn, omdat het door Defensie zal worden afgestoten.
Dit is jammer, maar dit jaar kunnen we nog wel profiteren van de upgrade die heeft plaatsgevonden omdat het als vergaderlocatie heeft dienstgedaan toen Nederland het voorzitterschap had van de EU. Hierdoor is het een prachtige toplocatie geworden. 

Woensdag 8 november is de presentatiedag. Er is al bekend welke bedrijven de presentaties gaan verzorgen. Later zullen de presentatoren en een korte uitleg over hun presentatie kenbaar gemaakt worden via de website.
’s Ochtends zullen drie keynote presentaties gehouden worden, waaronder die van Drs.Benno Bultink van Rijkswaterstaat en van Commodore Drs. Richard Laurijssen van DMO/Defensie. De derde keynote is nog niet bepaald. 

Dinsdag 7 november is de relatiedag. Op de planning staat een excursie per rondvaartboot naar de Metro Noord-Zuid lijn. Verder staan er die dag nog; een borrel, speerpuntendebat en diner, op de planning. Deze dag is gereserveerd voor genodigden en de partners van het seminar. 

Heeft u belangstelling voor het seminar AMC, de Kickoff of een partnership, laat dit dan graag weten aan info@amccentre.nl 

De inschrijving van het seminar AMC is inmiddels geopend!

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre