15 MAART 2008: START van MASTER of SCIENCE in AMC op de HZ te VLISSINGEN


De Master Course “MSc in Asset Management Control” is een gezamenlijk initiatief van de Hogeschool Zeeland en het AMC Centre, ondergebracht bij de International Masters School.
De vele reacties vanuit Zeeland heeft de organisatie gestimuleerd een volgend cohort op de Hogeschool Zeeland, in te zetten.

De planning van het vierde cohort van de opleiding Master of Science in Asset Management Control staat op de site www.amccentre.nl. Via het menu; Learning Centre/Master Course, kan het lesprogramma, bestaande uit 18 modules, worden bekeken.

De International Masters School, speelt hiermee in op de vraag uit de industrie om de start van een volgende cohort vroegtijdig aan te geven, zodat het op tijd opgenomen kan worden in de opleidingsbegroting en dat potentiële studenten zich hier naar kunnen richten.

Voor het aanmelden en/of verdere informatie verzoeke wij u op korte termijn te reageren, zodat de IMS gedurende de eerstkomende maanden een inventarisatie kan maken van de te verwachten studenten.

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre