AMC TIJDENS 10-JARIG JUBILEUM COST ENGINEERING EN NVDO-GELDERLAND KRINGBIJEENKOMST


25 april verzorgde dr.ir.John Stavenuiter een presentatie Asset Management Control tijdens het 10-jarig jubileum van Cost Engineering in Zwijndrecht.
Cost Engineering is door de tomeloze inzet van de oprichters Chris Hagedoorn en Ko des Bouvrie uitgegroeid tot een florerend bedrijf. Tijdens het 10-jarig jubileum werd naar buiten gebracht, dat de oprichters zich langzaam terug zullen trekken en dat de zonen Raymond Hagedoorn en Christiaan des Bouvrie met een aantal andere jonge aandeelhouders het bedrijf over gaan nemen. 

26 april organiseerde Peter Van Gestel van Delta-Pi, als voorzitter van de NVDO Kring Gelderland, een bijeenkomst in Duiven. Dr.ir.John Stavenuiter verzorgde graag voor een gewaardeerd docent van de Master Course, Peter Van Gestel, een voordracht.
De gastvrijheid en inzet van directeur Tonny Peters van Delba, Special Carbide Products B.V., was voor de deelnemers een toegift naast de presentaties en rondleiding door het bedrijf Delba. Directeur Tonny Peters vertelde met hart en ziel van veel plezierige ervaringen, maar ook over de keerzijde van de medaille van het voeren van een eigen bedrijf.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre