Prijs Seminar AMC 2006 Workshop AMC Ingelost


PRIJS SEMINAR AMC 2006 -WORKSHOP AMC-  INGELOST
Netherlands Defence Academy (NLDA), voorheen de Koninklijke Militaire Academie te Breda – Tijdens het Seminar AMC 2006 was de “bevlogen” AMC docent Flip Wubben, bij de NLDA, de winnaar van de vouchier voor een gratis Workshop AMC. Afgelopen dinsdagmiddag 13 februari 2007 werd de Workshop gegeven door Copernicos, Michel Kuijer.

De workshop kende een inleidend gedeelte, een inhoudelijke presentatie en een interactief gedeelte, waarbij de deelnemers in groepjes met een case aan het werk gingen. Het betrof een werkelijke case en het was opmerkelijk dat de uitkomst van de werkgroepjes vrijwel overeen kwam met de aanbevelingen, die uit het Systeem Management Overleg van het betreffende schip/asset naar voren waren gekomen.

INSCHRIJVING MASTER COURSE ZUIDELIJK COHORT GEOPEND
Op de site www.amccentre.nl onder Learning Centre, Master Course, is de planning van het derde cohort geplaatst. De eerste lessen van de opleiding Master of Science in Asset Management Control zullen op 15 maart 2007 gegeven worden in Woensdrecht. Het inschrijfformulier geeft u inzicht in de kosten van de opleiding. Als voorkennis wordt er minimaal een HBO niveau en relevante werkervaring gevraagd.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre