Seminar AMC succesvol met een recordaantal bezoekers en een 8 als evaluatiecijfer


photos/Thumbnail1.jpg
photos/Links1.jpg
photos/Links4.jpg

2 en 3 november werd voor de 15e keer het seminar Asset Management Control gehouden en deze keer op Legerplaats Stroe.

Het seminar werd bezocht door 245 mensen en er werden 68 evaluatieformulieren ingeleverd die, als algemene waardering, het seminar op een 8 hebben beoordeeld.

De slides van de 24 presentaties, die zijn verzorgd tijdens het seminar AMC, kunt u bekijken op onze website bij Partners & Presentaties 2016.

Tijdens het seminar AMC zijn er foto’s en een video gemaakt, welke u ook via www.amcplaza.com kunt bekijken om nog even de sfeer van het seminar te proeven.

 

Commodore drs. Richard Laurijssen van de Defensie Materieel Organisatie en dr.ir. John Stavenuiter van het AMC Centre, kijken terug op een geslaagd seminar.

Het AMC organisatieteam is direct actief bezig gegaan met het seminar AMC 2017, wat op DINSDAG 7 november en WOENSDAG 8 november zal worden gehouden op het Marine Etablissement te Amsterdam.

De organisatie is verheugd het seminar nog een keer in Amsterdam te kunnen houden, vlak voordat het Marine Etablissement daar zal worden opgeheven.

 

De site voor het Seminar AMC 2017 is al gedeeltelijk opgebouwd. Ook kunt u daar lezen, dat de relatiedag dinsdag 7 november o.a. een rondvaart over de grachten zal zijn met een tussenstop bij de Metro Noord/Zuid lijn. Het presentatieprogramma woensdag middag 8 november is ingevuld.

De eerste dag, de relatiedag is bedoeld voor de partners, organisatie en VIPS van het seminar. Bent u geïnteresseerd in een partnership, informeer dan bij info@amccentre.nl over de mogelijkheden.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre