Passeren van de poort - aanmelden seminar AMC kan nog t/m vrijdag


photos/AMC vlag212.jpg

Voor het seminar Asset Management Control (2 en) 3 november kunt u zich nog als persoon inschrijven t/m vrijdag a.s. Het is niet mogelijk om u ter plekke aan te melden.

Waar:

Legerplaats Stroe, Wolweg 100, 3776 LR Stroe (Veluwe), staat op de borden, bij de laatste afslag, aangegeven als "Genm. Koot en Maj. Mulder Kazerne".

Het seminar AMC zal plaatsvinden in het evenementengebouw "Wittenberg" (ook bekend als het KEK gebouw of gebouw nr. 540) op Legerplaats Stroe.

Als u de poort gepasseerd bent, wordt u via wegbewijzering naar het AMC seminar geleid. Naast gebouw Wittenberg is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.
Wanneer u met openbaar vervoer bent is het het circa 15 minuten lopen vanaf de toegangspoort tot het evenementengebouw "Wittenberg". Een optie is dat u dan vanaf de poort met iemand kan meerijden.

Passeren van de poort:

Er zullen twee medewerkers van de seminar AMC organisatie, herkenbaar aan de AMC Centre vlag, even voor de poort staan om u te verwelkomen.

Zodra u afgestreept bent als bezoeker van het seminar AMC, ontvangt u een entreekaart, waarmee u, met uw auto, de poort door kan.

U geeft het entreebewijs bij de slagboom af en kunt dan meteen doorrijden. Wel bent U verplicht om een identificatie bij u te hebben (paspoort, ID of rijbewijs).

Bezoekers met een defensiepas hoeven zich niet aan te melden bij de AMC organisatie. Zij kunnen op vertoon van de defensiepas uiteraard meteen de poort passeren.

Rekent u donderdagochtend wel met een kwartier extra om eventuele vertraging bij de poort op te vangen. Wij komen met meer dan 200 bezoekers en dat tezamen met het vaste personeel zou voor wat vertraging kunnen zorgen.

HET AMC SEMINAR BEGINT STIPT OM 8.30 UUR!!!

Het programmaboek staat op de site (uitprinten hoeft niet want u krijgt een hardcopy bij uw aanmelding).

Nieuw is dat u met de EventApp het programma ook digitaal hebt en kan bekijken via uw telefoon.

Wij zien er naar uit u te verwelkomen,

Met vriendelijke groet,

AMC Seminar organisatie

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre