Al 185 aanmeldingen voor het seminar AMC; INSCHRIJVEN KAN NOG VIA DE WEBSITE.


photos/AMC 2016 front slite1.jpg

De professionele en vriendelijke defensielocatie Legerplaats Stroe is groter dan de organisatie van het seminar AMC gewend is en kan nog meer bezoekers hosten. Wij zouden het leuk vinden als u het seminar AMC wilt bezoeken. U dient zich dan wel per omgaande in te schrijven via de site, omdat u anders de poort niet kunt passeren; er geen badge voor u klaar ligt en ook de catering niet op u rekent. Er is geen mogelijkheid om u ter plekke aan te melden.

Wij zien naar uw inschrijving uit en zouden u graag verwelkomen op het seminar AMC 2016 op donderdag 3 november te Stroe. Als u interesse heeft om aan de VIP dag woensdag 2 november deel te nemen, kunt u hierover met ons contact opnemen via info@amccentre.nl.

Via de site kunt u het presentatieprogramma bekijken. Ook kunt u via de site de Topic formulieren van de presentaties lezen, zodat u weet wie de presentator is en nog wat meer informatie over de 24 verschillende presentaties kunt bekijken. De Keynotes van Ir. René Kallmann, Vice President Procurement Engineering & Maintenance Air France / KLM, van ing. Robert Jan Feijen, Directeur Mobilis TBI Infra en van CDRE drs. Richard Laurijssen,  Directeur Wapensystemen & Bedrijven van Defensie, beloven weer zeer interessante keynote presentaties te worden. Ook kunt u meedoen aan een verkorte versie van de AMC Team Game; wij vragen u wel dit kenbaar te maken bij de inschrijfbalie.

Het programmaboek is aan de site toegevoegd.

Wij wensen u veel voor plezier bij het inlezen in het programma en zien er naar uit u te verwelkomen op het seminar,

AMC seminar organisatie.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre