Kickoff seminar Asset Management Control zonovergoten


photos/kickoff4.jpg
photos/voor in het item1.jpg
photos/kickoff24.jpg

Maandag 11 mei jl. verzamelden zich een aantal partners op Legerplaats Stroe / GenM. Koot en Maj. Mulder kazerne, om de locatie en het thema van het seminar AMC 2016 met elkaar te verkennen en voor te bereiden.

 

De locatie is professioneel, prettig en gastvrij; het seminar AMC 2016 op woensdag 2 en donderdag 3 november kan meer gasten ontvangen dan we op voorgaande locaties gewend waren. Iedereen is welkom en er kan al via de website worden ingeschreven.

 

Tijdens de rondleiding is de stand indeling en de programma indeling voor 2-de dag, besproken. In de presentatie daarna is; het seminar AMC 2015 geëvalueerd, de AMC 2016 website bekeken en de AMC Keurmerk portal, formeel in gebruik is genomen. Daarna is er nog een ‘topicsessie’ gehouden waarbij in korte tijd meer dan 50 AMC gerelateerde producten en diensten zijn geïdentificeerd die aansluiten op het seminarthema van dit jaar ‘Get a Grip’.

 

Het presentatie programma is al ingevuld door de partners. Het relatieprogramma is nog niet gedetailleerd ingevuld, maar zal ook op de Legerplaats Stroe plaatsvinden. De eerste dag is voorbehouden aan de partners, speciaal genodigden en organisatie, van het seminar AMC.

Heeft u interesse als partner of bezoeker mee te doen aan het seminar AMC, neem dan contact op met: henneke.stavenuiter@amccentre.nl.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre