ISO 55000 gerelateerd AMC Keurmerk voor met name de Asset Management Service Providers


photos/DSC041685.jpg

AMC Centre heeft, i.s.m. Bureau Veritas Certification, een AMC Keurmerk ontwikkeld, waarmee Service Providers producten en diensten kunnen laten certificeren om daarmee aan te tonen dat deze voor 100% compliant zijn aan het ISO 55000 Asset Management Systeem.

Voordelen hiervan zijn dat de Service Providers zich hiermee kunnen onderscheiden bij het offeren van assetmanagement gerelateerde producten en diensten en dat het voor de Asset Owners eenvoudiger wordt om te bepalen welke producten en diensten het beste passen binnen het ‘eigen’ Asset Management Systeem.

Afgelopen november heeft Bureau Veritas Certification, op het seminar AMC 20015, vier ‘pilot certificaten’ uitgereikt. Op basis hiervan zijn: het certificeringsschema, de Master Checklist en de AMC Keurmerk Portal, verder ontwikkeld en ingericht. Tijdens de kickoff van het seminar AMC 2016, a.s. maandag 9 mei, zal dit geheel kort worden gepresenteerd en officieel in gebruik worden gesteld.

Het AMC Centre hoopt dat dit initiatief een concrete aanvulling is voor de AMC kenniskring, waar alle bedrijven en organisaties aan deelnemen, die ook het AMC seminar als partner ondersteunen. Het AMC Centre voorziet dat dit keurmerk een bindende factor kan worden, voor een nog betere samenwerking binnen de driehoek; Asset Owners, Asset Managers en Service Providers.

De krachtige en succesvolle aanpak van Bureau Veritas Certification maakt dat het AMC Keurmerk nu ook echt gestalte heeft gekregen, zoals u kunt zien in de Infoflyer op de portalsite.

Het Seminar AMC zal dit jaar in Stroe gehouden worden op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016.

De partners van het seminar AMC zullen elkaar ontmoeten tijdens de relationele dag woensdag 2 november en a.s. maandag 9 mei 2016.

MAANDAG 9 MEI ZAL DE KICKOFF VAN HET SEMINAR AMC 2016 WORDEN GEHOUDEN VAN 11.30 – 15.00 UUR IN STROE (Gld).

Heeft u interesse als (potentiële) partner om de Kickoff te bezoeken, laat u dit dan graag per omgaande weten aan; info@amccentre.nl (ivm het aangeven van uw gegevens  aan de poort van Legerplaats Stroe).

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre