15e Seminar Asset Management Control op fantastische defensielocatie te Stroe.


photos/DSC05379.jpg
photos/DSC05352.jpg

Het 15e Seminar AMC zal worden gehouden op woensdag 2 en donderdag 3 november 2016 op de legerplaats Stroe.

De organisatie is wederom een samenwerkingsverband van; het Ministerie van Defensie, o.l.v. Commodore drs. Richard Laurijssen en het AMC Centre, o.l.v. dr.ir. John Stavenuiter.

 

De eerste dag zal er traditioneel de relatiedag plaatsvinden, waarbij het speerpuntendebat en het diner in de namiddag en avond, op de legerplaats Stroe zullen plaatsvinden. De voorafgaande excursie is nog niet bepaald.

Deze dag is bedoeld voor; defensierelaties en de AMC kenniskringpartners. Wanneer u interesse heeft deze dag bij te wonen, kunt u hiervoor contact opnemen met Henneke.Stavenuiter@amccentre.nl (niet defensie) of Manuela de Ridder, mce.de.ridder@mindef.nl (defensie).

 

Zoals gebruikelijk vinden er de tweede dag, de presentatiedag, in de ochtend weer drie plenaire keynotes plaats. Voor de middag staan er 7x3 parallel presentaties gepland.

Ook zal er gelegenheid zijn voor het spelen van de verkorte versie van de Asset Management Control game in de bar, welke omgedoopt zal worden tot ‘AMC gamecafé 2016’.

 

Het programma van de tweede dag, dat loopt van 8.30 tot 18.00 uur, zal worden afgesloten met een borrel en prijsverloting.

 

De inschrijving is vanaf vandaag geopend. dit kunt u doen via de AMC Seminarsite.

 

Voor de organisatie en partners staat, op maandagmiddag 9 mei, de seminar kick-off meeting gepland. De kick-off zal plaatsvinden op de legerplaats Stroe, zodat er, naast het bespreken van thema en inhoud, ook de locatie kan worden verkend.

 

Het hotel Bilderberg is een schitterend hotel, wat op circa 2,5 km afstand ligt van de legerplaats. Wellicht een idee om uw partner mee te nemen en eventueel een dagje langer te vertoeven op de Veluwe en deze prachtige omgeving te verkennen.

Er zal geen meerprijs worden berekend als u een kingsize/tweepersoons bed bestelt en ook zal er 1 persoon per kamer omniet (gratis) van het ontbijt kunnen genieten.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre