1 + 2 november Seminar AMC 2006


Voor de vijfde maal zal volgend jaar het Seminar rond Asset Management Control in Den Helder gehouden worden op 1 + 2 november 2006. Mede door een positieve evaluatie en terugkoppeling van het Seminar AMC 2005, zal het Seminar in dezelfde opzet worden georganiseerd als voorgaande jaren.

Woensdag 1 november
Een beperkte groep van maximaal 60 personen zullen de eerste dag welkom geheten worden op de Marineclub, waarna een excursie bij het Marinebedrijf zal volgen. Na eventueel inchecken in het hotel en een aperitief zal het Cross Fire debat plaatsvinden op de Marine club, waarna een uitgebreid diner met wisselende tafelschikking volgt.

Donderdag 2 november
De partners/sponsors zullen zich presenteren door middel van stands en/of door middel van een presentatie in de Dukdalf te Den Helder. Na het welkomstwoord en de opening van het Seminar AMC 2006 zal er gelegenheid zijn om de stands te bezoeken en informeel contact te hebben. Voor de lunch zullen er twee parallelsessies gehouden worden van drie presentaties naast elkaar. ’s Middags volgen er dan nog drie parallelsessies, waarna er tijdens de borrel met elkaar nagepraat kan worden.

Het AMC Centre ziet wederom uit naar uw bijdrage en/of komst.
Voor meer informatie, of al eventuele opgave’s, kunt u terecht bij:
Bertus Schooljan : 0223 614984
Henneke Stavenuiter : 0628026802

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre