Seminar Asset Management Control (woensdag 4 en) donderdag 5 november 2015 te Woensdrecht.


photos/Get Across with a Quality Label1.jpg

Het seminar AMC 2015 zal dit jaar worden gehouden op de Vliegbasis Woensdrecht van de Luchtmacht.

 

Donderdagochtend 5 november zullen de keynote speakers; ir. Bram Alkema van Enexis, ing. Jan Swier van ProRail en CDRE drs. Richard Laurijssen van DMO, achtereenvolgens een plenaire presentatie verzorgen, waarna er een forumdiscussie plaatsvindt onder leiding van de dagvoorzitter ir. Lex Besselink Gen-Maj. bd.

 

’s Middags zullen er 21 presentaties in 3 parallelsessies worden verzorgd door de kenniskringpartners van Asset Management Control Centre.

Op de webpage partners & presentaties kunt u zich via de Topic formulieren (aan de rechterkant van de pagina) informeren over de inhoud van de presentaties.

 

In de algemene ruimte zullen er bedrijfsinformatiestands staan en zal er een game café zijn, waar u kennis kunt maken met games, of deze daadwerkelijk kunt spelen.

 

Woensdag 4 november is de relatiedag en staat er een rondleiding, borrel, speerpuntendebat en een diner op het programma (13.00 – 21.30 uur). Deze dag is met name georganiseerd voor (potentiele) kenniskringpartners van het Asset Management Control Centre.

Wanneer u in deze dag bent geïnteresseerd, kunt u contact opnemen via info@amccentre.nl.

 

U kunt inschrijven voor het seminar via het inschrijfformulier op de website. Uiterlijke inschrijfdag: vrijdag 30 oktober.

Inschrijven voorafgaand aan het seminar is nodig, omdat u op een lijst komt te staan bij de poort van de vliegbasis, waardoor u deze kunt passeren.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre