20-08-2015: WORKSHOP ‘Verduurzamen van uw bedrijfsvoering op de meest eco-kostenefficiënte wijze!’


photos/pic21.jpg

De workshop wordt georganiseerd door het Asset Sustainability Centre (ASC), opgericht door het AMC Centre en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. 

Het ASC organiseert deze interactieve workshop naar aanleiding van de Bachelorsscriptie van Jasper Faber die hij onlangs met goed gevolg heeft afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn onderzoek heeft hij de Actie Impact Monitor (AIM), van het Asset Sustainability Centre (ASC) te Den Helder, doorontwikkeld als generieke applicatie om duurzaamheidsscenario’s op een duidelijke manier te rangschikken op de aspecten; milieu-impact, bedrijfsimpact, en kosten.  De AIM is gevalideerd aan de hand van een aantal scenario’s. Lees hier meer over zijn onderzoek. De opleiding Technische Bedrijfskunde van De Rijksuniversiteit Groningen, heeft het werk van Jasper gewaardeerd met een 9 als eindcijfer.   

De Actie Impact Monitor (AIM) is klaar voor gebruik in de praktijk. Tijdens de workshop maken we graag gebruik van úw bedrijfscase. Als u zich voor de workshop inschrijft vragen we u dan ook om één of meerdere cases die binnen uw organisatie actueel zijn in te brengen, om te toetsen wat de haalbaarheid is. Hoe eerder u uw case(s) inbrengt, hoe beter wij deze kunnen voorbereiden zodat de workshop voor u extra waardevol wordt! Neem contact op met info@ascentre.nl, om te bespreken hoe u uw case in kunt brengen.   

De workshop wordt gehouden op de locatie Willemsoord 29, 1781 AS Den Helder onder leiding van Jasper Faber BSc en John Stavenuiter PhD, vanuit het ASC. 

Programma:

11.30 uur: inloop

12.00 uur: broodjeslunch op Willemsoord 29

13.15 uur: presentatie + cases

16.00 uur: napraten/evaluatie

16.30 uur: afsluiting.

Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Het deelnemersaantal is maximaal 30 personen, dus schrijf u snel in via: www.nhn.nl/asc

Op volgorde van inschrijving ontvangt u een bevestiging. 

AIM download 

www.ascentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre