Keynotes seminar Asset Management Control bekend; persoonsinschrijving is geopend.


photos/jsf1.jpg

Woensdrecht -het programma van het seminar Asset Management Control (woensdag 4 en) donderdag 5 november is bekend.

Keynote speaker ir. Bram Alkema van Enexis zal de eerste keynote verzorgen, ing. Jan Swier van Prorail zal samen met dr.ir. Arjen Zoeteman van TU-Delft de tweede keynote verzorgen, waarna Commodore drs. Richard Laurijssen zal afsluiten voor de forumdiscussie, die traditioneel zal worden geleid door dagvoorzitter ir. Lex Besselink Gen-Maj. bd.

Donderdagmiddag zullen er 21 presentaties worden gehouden door de partners van het seminar AMC en kan de AMC Team Game worden gespeeld.

Ook zullen we weer proberen voldoende Asset management Games bij elkaar te krijgen om een gamecafé in te richten zoals vorig jaar.

Het AMC seminar zal dit jaar op de mooie defensielocatie “het Schuttershof” op Main Support Base Vliegbasis Woensdrecht worden gehouden.

De persoonsinschrijving is geopend. Het is van het grootste belang, dat u volledig met uw identificatiegegevens inschrijft.

Zonder complete inschrijving is het niet mogelijk de vliegbasis Woensdrecht te betreden!

Het organisatieteam ziet er naar uit u te ontmoeten op donderdag 5 november (8.30 – 18.00 uur).

NB: op maandag 18 mei zal de KICKOFF van het seminar AMC gehouden worden ook op de locatie te Woensdrecht. De partners zullen dan bijeen komen om o.a. het thema “Get Across” te bespreken.

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre