Programmaboek Seminar AMC 2014 donderdag 30 oktober is beschikbaar op de site. Inschrijven is t/m maandag 27 oktober mogelijk.


photos/image0015.jpg

Het Seminar Asset Management Control zal volgende week donderdag 30 oktober van 8.30 – 18.00 uur plaatsvinden op het Koninklijk Instituut voor de Marine te Den Helder. Vanaf 8.00 uur staat de koffie klaar!

 

Via de website kunt u zich informeren over het presentatieprogramma en de 7 Asset Management Games die gespeeld/gedemonstreerd zullen worden.

Daarnaast zijn er, in de foyer van het Enys House (Kon. Inst. v/d Marine), vele stands met informatie van de organisatie en partners. Het complete programmaboek is nu al te downloaden vanaf de website, en bij aankomst krijgt u dit tevens in hard copy uitgereikt.

 

Inschrijven voor de presentatiedag op 30 oktober is nog mogelijk t/m maandag 27 oktober via het inschrijfformulier bij de link “inschrijven” op de site.

Het is noodzakelijk van te voren in te schrijven als deelnemer, vanwege de deelnemerslijst, de badges en de identificatielijsten, die bij Defensie vooraf bekend moeten zijn. Ook bent u verplicht een legitimatiebewijs bij u te hebben.

 

Het AMC Seminar organisatie team ziet er naar uit u te verwelkomen op donderdag 30 oktober.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre