Zeven Asset Management Games tijdens seminar AMC op donderdag 30 oktober.


photos/Presentaties en afsluiting0028.jpg
AMC Team Game
photos/Workshop_assetmanagement.jpg
Assetmanagement Game
photos/DSC08937.jpg
VALID Game
photos/dgame2.jpg
AMC Webgame

Tijdens de 13e editie van het Asset Management Control seminar zullen er 7 Asset Management Games worden gedemonstreerd of gespeeld, in het “game café” naast de koffie uitgifte in de foyer van het Koninklijk Instituut voor de Marine:

 

  1. Thales zal met het bordspel ‘Service Support’ vertegenwoordigd zijn wat een helder inzicht geeft in de complexe processen van de service logistiek.
  2. AMC T&T zal de VALID game lanceren, als groot bordspel waarmee in korte tijd voor max. 24 personen inzicht verschaft wordt over hoe een AM informatiesysteem kan worden opgebouwd en hoe dit met elkaar af te stemmen.
  3. Asset Pouwer zal er staan met een bordspel game, waarmee het Asset Management implementatieniveau van de organisatie voor de deelnemers inzichtelijk wordt gemaakt.
  4. Copernicos Groep laat haar Asset Dynamics Game zien, waarin met de draaiknoppen ‘gebruik’ en ’onderhoud’, de invloed daarvan zichtbaar wordt op de asset conditie en de kosten gedurende de levensduur. De kennisdomeinen van Asset Management en van System Dynamics zijn in deze game met elkaar verenigd.
  5. Stork zal er met de ‘De Ooievaar’ zijn, dit is een game rondom een modelstoommachine waarmee men inzicht verkrijgt over wat mogelijke knelpunten zijn tijdens het gebruik én onderhoud.
  6. AMC Centre/MCN demonstreert DGAME1, wat als webgame individueel kan worden gespeeld en inzicht geeft over hoe een offshore windpark het beste gemanaged kan worden tijdens de exploitatiefase.
  7. Voor het 10-jarig lustrum van het seminar in 2011 heeft het AMC Centre in samenwerking met de supporting partners Maritime Campus Netherlands en Dutch Institute World Class Maintenance DGAME2 ontwikkeld; een AMC team game, gebaseerd op een offshore windpark, waarvan het beheer & onderhoud zo optimaal mogelijk moet worden uitgevoerd door intensieve samenwerking van 3 teams (asset owner/asset manager/service provider). Deze game wordt in een verkorte versie in een aparte ruimte verzorgd door Copernicos Groep/AMICOServices. Als u wilt deelnemen aan deze game, kan u bij aankomst uw plaats reserveren. (max. 18 deelnemers per sessie).

 

Naast de gebruikelijke 24 presentaties kunt u kennismaken met bovengenoemde games tijdens het seminar AMC op donderdag 30 oktober. De eerste 6 games worden gedurende de hele dag gedemonstreerd of gespeeld.

 

Door de gastvrijheid en goede en ruime locatie mogelijkheden op het Koninklijk Instituut voor de Marine kunt u zich nog inschrijven voor dit unieke jaarlijkse seminar, waar het altijd draait om ASSET MANAGEMENT (in) CONTROL!

Voor meer informatie over de games kunt u de websites van de verschillende partners bekijken.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre