Presentatie NVDO innovatiemodel door John Stavenuiter tijdens SOS 2005


De vakbeurs & het congres SOS, Service & Onderhoud Systemen 2005, werd 22 en 23 november 2005 gehouden in Ede.

De organisatie lag in handen van het Mikrocentrum (Fred van de Meulenhof) en werd ondersteund door de NVDO (Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud).

Tijdens het congres waren er veel bezoekers, die geïnteresseerd de diverse stands en lezingen bezochten. Het programma omvatte 20 lezingen in een vijftal sessies, waarbij vier presentaties parallel werden gehouden.

Dr Ir John Stavenuiter van AMC Centre was gevraagd een presentatie te verzorgen over het NVDO Innovatiemodel: “Kijken, kijken, kijken…doen”.

Op de stand van de NVDO werd het NVDO model desgewenst uitgelegd en gedemonstreerd door het AMC Centre team: Bertus Schooljan, Mark de Jong en John en Henneke Stavenuiter. Een onderdeel van het NVDO model is de Methoden & Technieken Catalogus, waar bedrijven zich kunnen inschrijven met hun methode en/of techniek. Leden van de NVDO kunnen gratis inloggen in het NVDO model; andere bedrijven kunnen informatie opvragen via info@amccentre.nl

Informatie over de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud werd verzorgd door Han van der Linden en Paul Schipperijn, die de NVDO vertegenwoordigden op de stand. De stand had veel aantrekkingskracht en er werden veel nieuwe contacten gelegd. Informatie over het NVDO is op te vragen bij info@nvdo.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre