Seminar Asset Management Control 2013


photos/StandsPauzes0099.jpg
photos/Presentaties en afsluiting0023.jpg
photos/Rondleiding_0067.jpg
photos/StandsPauzes0109.jpg
photos/Dinner_0030.jpg

Woensdag en donderdag 9 en 10 oktober was het zonnig weer op de Bernhardkazerne in Amersfoort. Dit heeft zeker bijgedragen aan de goede sfeer en mogelijkheden onderling kennis en zaken uit te wisselen.

De wandelingen naar de simulatoren op het Tactics Center, waar de excursie op woensdag 9 oktober werd gehouden en het daarna “verplaatsen” naar de VIP ruimte voor het diner, waren hierdoor plezierige interventies.

Op donderdag 10 oktober, de presentatiedag, volgde na drie interessante key-note presentaties een diepgaande forumdiscussie, waarbij de drie key-note speakers er niet voor schroomden om daadwerkelijke praktijksituaties als voorbeeld te stellen.

Tijdens de lunch op 10 oktober in de ontvangsthal van het C2 Support Center was het, door wederom veel zon, buiten zeer aangenaam vertoeven. Mede omdat defensie bereid was om voor de deur twee gevechtsvoertuigen, (een CV 90 en een Fennek) te demonstreren, waarbij men in de gevechtsvoertuigen kon om zelf te ervaren hoe dat nu voelt.

Tijdens het middagprogramma vonden de AMC gamesessies op de begane grond en de presentaties op de eerste verdieping, gretig aftrek. Door de hoge kwaliteit van de parallelpresentaties was de belangstelling zo groot dat soms de twee kleinere presentatiezalen, voor 25 tot 35 personen, niet voldoende ruimte boden. Het vertoeven rond de gezellige standruimte was dan een goed alternatief.

Dit jaar volgden 185 deelnemers de presentatiedag met interesse. Dit is meer dan vorig jaar. Aan het einde van de dag werden er 59 evaluatieformulieren ingevuld. Tijdens de daarop gebaseerde prijsverloting werden zes gelukkigen getrokken waarvan bezoekers vanuit zowel de industrie als defensie en zelfs ook uit België! Wellicht vanwege de bijzondere ambiance die de Bernhardkazerne ons bood en de enthousiaste wijze van catering, duurde de borrel opvallend lang; de dorst werd dan ook gelest onder zeer geanimeerde gesprekken.

Met een 7.8 als score voor de ‘totaal beleving’ kijken we terug op een zeer geslaagd seminar AMC 2013;

De organisatie heeft het seminar als zeer geslaagd en doelmatig ervaren en is na afloop bij de partners langs gegaan om te vragen of zij  het seminar AMC 2014 wederom willen ondersteunen. De meesten hebben direct positief geantwoord; een aantal heeft wat meer tijd nodig voor de besluitvorming, maar er is alweer een kern, die zich als partner tevens sterk maakt voor de Kenniskring. Voor de Kenniskring is door het AMC Centre een Asset Management Competence portal ingericht, waar de partners hun producten kunnen inbrengen om samenwerking onderling en samenwerking met derden beter te laten plaatsvinden. Voor meer informatie kijk op www.amcplaza.com.

“Samen sterk” is een zaak die door het ministerie van defensie al wordt vorm gegeven. De presentatieslots zijn voor het volgend jaar al voor het grootste gedeelte toegekend. Heeft u als bedrijf/organisatie interesse om mee te doen aan het seminar AMC 2014 en de Kenniskring AMC, mailt u dan naar info@amccentre.nl.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre