AMC kenniskring te gast op de “Pedro Doncker” tijdens SAIL op uitnodiging van ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord


photos/DSC04839.jpg
photos/DSC04891.jpg
photos/DSC04922.jpg
photos/DSC04874.jpg

Op de eerste dag van SAIL, donderdag 20 juni, was het zeilschip “Pedro Doncker” één van de vele ‘tall ships’ die op de rede van Texel lagen voor de vlootschouw door koning Willem Alexander, varend op de zeilclipper “Stad Amsterdam”.

Ontwikkelingsbedrijf NHN is al jarenlang supporting partner van het Seminar Asset Management Control, wat dit jaar op 9 en 10 oktober gehouden wordt op de Bernhard kazerne te Amersfoort.

De partners van het seminar AMC verzorgen samen met de organisatoren de DMO (Ministerie van Defensie) en het AMC Centre de inhoud van het seminar. Organisatoren, supporting partners en partners van het seminar AMC, vormen met elkaar de AMC Kenniskring.

Directeur NHN Thijs Pennink (foto home) heeft John Spee (NHN) en John Stavenuiter (AMC Centre) gevraagd de VIP’s van de kenniskring uit te nodigen om mee te varen op de “Pedro Doncker” tijdens de vlootschouw.

Zo nu en dan een zonnetje en droog weer maakten de zeiltocht tot een heel prettige ontspannende bezigheid, waarbij veel onderlinge contacten zijn gelegd waarbij onderlinge kennis en business uitwisseling voorop staat.

Een mooi resultaat voor NHN is dat Verebus Engineering uit Rijswijk inmiddels ook vier werkplekken heeft ingericht bij het AMC Centre op Willemsoord te Den Helder. Vanuit deze locatie kan Verebus op een flexibele wijze invulling geven aan een project wat i.s.m. het Marinebedrijf wordt gerealiseerd.

In het geval u interesse heeft voor deelname aan de AMC kenniskring en/of partnership voor het seminar AMC 2013, kunt u contact opnemen met henneke.stavenuiter@amccentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre