Het programma van het Seminar Asset Management Control woensdag 9 en donderdag 10 oktober is bekend.


photos/AMC vlag21.jpg
AMC Centre vlag
photos/Foto0Emile20vanDuren1[1].jpg
CDRE ir. Emile van Duren
photos/LeovanDongen2.jpg
Prof. dr. ir. Leo van Dongen

Het Seminar Asset Management Control zal dit jaar worden gehouden op de Bernhardkazerne, het Land Training Centre (LTC) te Amersfoort. Ook dit jaar is de organisatie van het seminar weer een team effort van het Ministerie van Defensie en het AMC Centre. Het Seminar AMC wordt verder ondersteund door de supporting partners; Maritime Campus Netherlands (MCN), Onwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord (NHN), Dutch Institute World Class Maintenance (DIWCM) en een twintigtal kenniskringpartners, welke te bekijken zijn op de website van het seminar onder Partners & Presentaties 2013. Meer informatie over deze partners is te vinden bij de AMC Kenniskring.

Donderdag 10 oktober is de presentatiedag  van 8.30-18.00 uur. Het programma kunt u op de website bekijken. Wij kunnen nu alvast mededelen dat twee van de drie key-note presentaties zullen worden verzorgd door de commodore ir. Emile van Duren vanuit de directie wapensystemen en prof. dr. ir. Leo van Dongen, die vanuit NedTrain en de Universiteit Twente een keynote presentatie zal verzorgen. Het thema “get practiced” staat dit jaar centraal.

Na het plenaire programma In de ochtend kunnen de bezoekers in de middag een keuze maken tussen; verschillende presentaties, het bezoeken van de stands of het deelnemen aan een AMC Gamesessie. De inschrijving voor donderdag 10 oktober is inmiddels geopend en kan gedaan worden via de website. Ook defensiemedewerkers kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier van de website, waarbij zij kunnen kiezen voor het registratietype: Ministerie van Defensie en daarmee vrijgesteld zijn van inschrijfkosten.

Woensdag 9 oktober (13.00-21.30 uur) zal plaatsvinden op het Tactics Center. Traditie getrouw bestaat dit relationele programma wederom uit; een rondleiding, een borrel, een speerpuntendebat en als afsluiting het diner. Deze dag is bedoeld voor de organisatie, partners en speciale gasten. Als u geïnteresseerd bent in een partnership en/of deelname aan de eerste dag van het seminar kunt u contact opnemen met henneke.stavenuiter@amccentre.nl.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre