Presentatie DGAME 1 tijdens Skills Masters te Rotterdam.


photos/dgame.jpg
photos/2013-03-22 09.32.08-8.jpg
photos/2013-03-22 09.32.08-5 - Copy1.jpg
photos/foto.jpg

Tijdens de Skills Masters in Rotterdam (Ahoy) op 14,15 en 16 maart werd de DGAME1 gepresenteerd op de stand van MCN (Maritime Campus Netherlands). DGAME1 is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van MCN, Provincie Noord-Holland en het AMC Centre. AMICO Services, onderdeel van AMC T&T BV is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van deze serious game.

Tijdens Skills Masters werd bevestigd, dat DGAME1 interessant is voor studenten met minimaal een MBO+ niveau in het vakgebied van Beheer & Onderhoud. Voor dit event is er een speciale versie gemaakt waardoor bezoekers tegen elkaar konden spelen en er elke dag een winnaar bekend werd gemaakt.

Veel AMC Centre partners zijn bekend met DGAME2, waarbij een Asset Management Control team, een Asset Owner team en een Service Provider team, met elkaar, het meest effectieve beheer en onderhoud voor een offshore windpark over 20 jaar moeten realiseren, door juiste keuzes te maken v.w.b. het kiezen uit verschillende beheer- en onderhoudsvormen.

DGAME1 is een doorontwikkeling van DGAME2, evenzo vanuit een offshore windpark, zo, dat iedereen dit als persoon afzonderlijk kan spelen.

De Offshore Wind Game laat je op een leuke manier kennismaken met vele aspecten van Beheer & Onderhoud oftewel Operation & Maintenance. Dit door bv. je de mogelijkheid te geven verschillende onderhoudsstrategieën in te voeren. Ook omgevingsfactoren zoals energieprijsontwikkeling, rentetarieven en inflatietarieven, komen in het spel voor.

Wordt net zo goed als de computer (die achteraf berekent wat de beste strategie is) en toon je kunsten als Wind Farm Manager. Je kunt zowel zonder registratie als met inlogaccount spelen. Bij de laatste mogelijkheid maak je kans in de international top 10 ranking list te komen!

DGAME 1 kan gespeeld worden via de site Kennis Centrum Wind op Zee.

DGAME 1 kan gespeeld worden via de site AMICO Services

  

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre