AVANS+ en AMC Centre investeren in Asset Management Competences.


photos/groepsfoto[1]2.jpg
photos/dag_2_1393.jpg
De eerste jaargang van de 1 jarige postbachelor Assetmanagement opleiding van AVANS+ is in 2012 gestart en is met een eindpresentatie op  dinsdag jl. 5 februari voor alle deelnemers op één na nu volledig afgerond. De diploma’s zullen op donderdag 21 maart a.s. worden uitgereikt. Deze inmiddels populaire assetmanagement opleiding gaat dit jaar op 19 maart voor de 3de keer van start. U wordt bekend gemaakt met assetmanagement principes en processen volgens de PAS 55 / ISO 55.000 waarbij een bedrijfskundige verbreding en een assetmanagement verdieping plaatsvindt. De opleiding is gericht op medewerkers van organisaties en bedrijven die zich bezighouden met het beheer en onderhoud van kapitaal intensieve objecten en trajecten.

Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan uw persoonlijke effectiviteit en werkt u samen aan projecten met collega's uit andere sectoren.

De AVANS+ opleiding Asset Management is opgezet in samenwerking met o.a.; AMC Centre, Prorail, RWS, Liander, Enexis, Delta, Joulz en KWR en is onderdeel van het AM+ leertraject.

Met het AM+ programma wordt beoogd een vervolgtraject op te zetten welke door AVANS+ en AMC Centre, gezamenlijk zal worden ontwikkeld. Dit met als doel om een alternatief te kunnen bieden voor de opleiding Master of Science in Asset Management Control. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Voor meer informatie over de postbachelor Assetmanagement opleiding kunt u terecht op de Avans+ website www.avansplus.nl of bij info@amccentre.nl.

U kunt ook contact opnemen met Kees Michielsen (06-27455191) of John den Ridder (06-27909067).
Download hier de brochure .
AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre