Seminar Asset Management Control werd gewaardeerd met een 7.9


photos/DSC024111.jpg
photos/DSC02607.jpg
photos/DSC02655.jpg
photos/DSC02539.jpg
photos/DSC02906.jpg

Het jaarlijkse Seminar Asset Management Control  werd 7 en 8 november op de Vliegbasis Gilze-Rijen voor de 11e keer georganiseerd door de Defensie Materieel Organisatie (Cdre Emile van Duren) en het AMC Centre (John Stavenuiter). 

samen met de supporting partners Dutch Institute World Class Maintenance (Lex Besselink)  en  Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord (John Spee) en 26 partners.

De eerste dag opende Commodore-vlieger Jan Willem Westerbeek het seminar en werden partners en organisatie, gefetteerd met een rondleiding over de Vliegbasis Gilze-Rijen; waarbij de geïnteresseerde groep geleid werd langs de Cougar, ALIII, Apache en Chinook.

Na een geanimeerde borrel werd het traditionele speerpuntendebat gehouden door speerpunten van respectievelijk; Thales (Jan van Rijn), MCN (Marja Doedens), Imtech Infra (Jaap Reijntjes),  Tata Steel (Jan Hoenselaar), Spie (Cor Kloet) en het Defensie Helikopter Commando (Cdre Jan Willem Westerbeek). De discussies met het panel waren geanimeerd.

Tijdens het diner werden de gangen afgewisseld door een korte break aan de bar, waarna een steeds wisselende tafelschikking zorgde voor veel kennisuitwisseling in een prettige sfeer.

De tweede dag werd in het voorprogramma de EFNMS innovation award uitgereikt door Chris Rijsdijk, bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud aan John Stavenuiter als stimulans voor de ontwikkeling van de AMC portal game. Ook werd in het juryrapport de volharding van dr.ir. John Stavenuiter  geprezen om Asset Management Control op de kaart te zetten. Chris Rijsdijk maakte de vergelijking met de focus van John Stavenuiter in zijn gewezen topsportcarrière; John behaalde vele kampioenschappen in de Olympische 470 zeilklasse en werd door Nederland uitgezonden naar de Olympische Spelen in 1984 (Los Angeles).

De tweede dag begon met drie plenaire key-note sessies door respectievelijk; Leo van Rijn – Vice President Base Maintenance Air France KLM, Cees Hut directeur Assets Gas Transport Services voor de  Gasunie (werd wegens ziekte vervangen door Leen Pronk) en Cdre Emile van Duren, waarnemend Directeur Wapensystemen Defensie Materieel Organisatie, uitgesproken. ’s Middags werden 16 presentaties en 4 gamesessies gehouden. Uit de terugkoppelingen van 48 evaluatieformulieren kwam de hoogste gemiddelde score ooit voor de presentaties: 7,5. Het seminar werd als totaalbeleving gemiddeld gewaardeerd met 7,9 met drie negens en niet lager dan een 7.

Het aantal inschrijvingen was voor de eerste dag 53 en voor de tweede dag 160. In totaal hebben meer dan 175 mensen meegedaan aan dit seminar waarvan 25% uit defensie. Dit is het laagste percentage tot nu toe. Dit kan te maken hebben met de bezuinigingen bij defensie, maar ook is te merken dat de belangstelling vanuit de industrie en andere overheden groeiende is.

De foto’s en de meeste presentaties zijn beschikbaar gesteld op de site van het AMC Centre.  

Meer informatie over het seminar AMC, de AMC Kenniskring en het programma van 2013 kunt u vinden op: www.amcplaza.com, Voor verdere informatie: info@amccentre.nl.http://info.amccentre.nl/pagina.aspx?site=1&lang=nl&pagina=150&type=nhttp://info.amccentre.nl/pagina.aspx?

http://info.amccentre.nl/pagina.aspx?site=1&lang=nl&pagina=150&type=

 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre