Update AMC Seminar 2012: Alle keynote speakers bekend!


photos/Foto Emile van Duren1.jpg
CDRE ir. Emile van Duren
photos/leovanrijn.jpg
Ing. Leo van Rijn
photos/Gasunie  031106-05288042.jpg
ir. Cees Hut

De keynote speakers voor het AMC Seminar 2012 zijn bekend. Cdre ir. Emile van Duren (Defensie Materieel Organisatie), Ing. Leo van Rijn (Air France-KLM) en Ir. Cees Hut (Nederlandse Gasunie) zullen donderdag 8 november de presentatie-dag van het seminar openen. De presentaties staan in het teken van het thema ‘Get-Oriented’. In deze inrichtingsfase van Asset Management ‘in’ Control worden de; systeemcomponenten/installaties, logistieke producten, -processen, -actoren en -budgetten, benoemd. Hiermee wordt een belangrijke basis gelegd voor het Life Cycle Management Program.

Tevens staat het volledige programma voor het AMC Seminar 2012 vanaf heden online. Het belooft een boeiende dag te worden waar, in navolging van de keynote speakers, vele interessante presentaties worden gegeven door de partners van het AMC Seminar. Daarnaast worden er gedurende de hele dag DGAME serious gaming­-sessies gespeeld waarin u kunt ervaren hoe Asset Management Control  kan worden toegepast in de praktijk.

Het 11e AMC Seminar vindt plaats op 7 en 8 november te Gilze-Rijen en wordt georganiseerd door de Defensie Materieel Organisatie en het AMC Centre. Dit in samenwerking met World Class Maintenance, Ontwikkelingsbedrijf Noord Holland Noord en vele partners uit zowel de publieke als private sector. Het is  mogelijk om in te schrijven. In het geval u interesse heeft voor een partnership vragen wij u te mailen naar info@amccentre.nl.

Op de site van het AMC Centre kunt u meer informatie vinden over het seminar, de partners, en de locatie Vliegbasis Gilze-Rijen. Wij hopen u allen te mogen verwelkomen tijdens het AMC Seminar 2012!

Keynote speakers:
-          Cdre Emile van Duren is Waarnemend Directeur Wapensytemen bij de Defensie Materieel Organisatie
-          Leo van Rijn is Vice President Base Maintenance bij Air France-KLM
-          Cees Hut is Directeur Corporate Asset Planning van Gas Transport Services BV voor de
       
Nederlandse Gasunie NV.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre