Laatste instructie dag van het eerste AMC Master cohort


Den Helder, Blauwe Paleis – Dr Barbara Kozlowska gaf de laatste instructies aan de 12 leerlingen van het eerste cohort van de opleiding AMC Master of Science voor hun dissertatie. Als de leerlingen de afstudeeropdracht met goed gevolg afleggen, dan kunnen zij zich in september Master of Science in Asset Management Control noemen.

De AMC Master Course is een programma van de International Masters School, wat weer een initiatief is van het Learning Centre, onderdeel van het ATO/AMC Project.

De opleiding omvat; team management, system support engineering en process management.

Het docentenkorps wat deze opleiding verzorgt, bestaat uit: R. Willemsen MSc, P.Doeve PhD, E.C.F. Duurland MSc, H.J.M. Offerman MSc, M.M.R. Kuijer MSc., dhr. Dr Ir P. v.d. Vet, P.J.T. Bakker MSc., P.van Gestel MSc, J.Ph.C. Wubben MSc., M.Rodenburg BSc., J. Seuren MSc en mevr. Dr B. Kozlowska. De curriculum coördinatie van het docentenkorps ligt in handen van Dr Ir J. Stavenuiter.

Na de laatste studiedag in het leslokaal in het Blauwe Paleis, werd er een borrel georganiseerd door het office-management van ATO-MP, die medeorganisator van de cursus is.

In het najaar staat er een nieuwe opleiding AMC Master Course op stapel. Bent u geïnteresseerd, kijkt u verder op deze site en/of mailt u naar info@amccentre.nl.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre