Chileens Asset Management Control Seminar en Studieweek MSc AMC in Chili, Valparaiso succesvol.


photos/P10000821.jpg
AMC Portal Game
photos/P1000094.jpg
AMC Portal Game
photos/CIMG1875.jpg
AMC Seminar Chili
photos/P10000751.jpg
Carlos Blamey MSc AMC
photos/P1000113.jpg
Alejandro Sarratea MSc AMC

Een week voor de kerstdagen reisde een vierkoppige AMC delegatie vanuit Nederland naar Valparaiso, Chili.
Aan het eind van de week konden aan de groep van Chileense studenten; één Post Graduated Certificaat, 12 Post Graduated Diploma’s en twee MSc AMC Diploma’s, worden uitgereikt.
Naast deze actieve groep van studenten komt AMC, ook in Chili, meer en meer in de belangstelling. Het tweede ‘AMC Seminar de Chile’ werd georganiseerd door de ACADEMIA POLITÉCNICA NAVAL i.s.m. twee civiele universiteiten uit Santiago.


Naast de vele defensiedeelnemers waren er ditmaal ook verschillende deelnemers uit de (mining) industrie. Twee van de 5 presentaties werden verzorgd door respectievelijk John Stavenuiter en Michel Kuijer.
Tijdens dit seminar is veel kennis en ervaring uitgewisseld waarmee ook de context voor AMC kon worden vergroot. In dat kader is er voor de studenten en een aantal belangstellenden, op woensdagavond een serious gamesessie gehouden waarbij de deelnemers als LCM-Team uitgedaagd werden om het virtuele Offshore Wind Park kosteneffectief te managen over de lifecycle.


De eerste Masters in AMC van de Chilean Navy zijn ‘Capitan’ Carlos Blamey en ‘Lieutenant’ Alejandro Sarratea.
In deze week verdedigden zij hun Master Thesis met succes.
Hun Master Thesis ging respectievelijk over; ‘Improve Reliability and Operational Availability of Scorpène Submarines, by defining the way to manage Logistic Effort with the goal of better performance’ en ‘Reducing the failure solution process time through knowledge capitalization’.


Meer informatie over deze Master Theses kunt u vinden op; AMC Academy Master Theses.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre