Het volledige programma en programmaboek van het seminar Asset Management Control, woensdag 2 november en donderdag 3 november nu al ter inzage op de website!


photos/AMC 2011 D2 Programma 23-10-11.jpg
Presentatie programma 3 November
photos/DSC071931.jpg
AMC game

Het volledige programma en programmaboek van het seminar Asset Management Control, woensdag 2 november en donderdag 3 november nu al ter inzage op de website!

Woensdag 2 november 13.00 uur verzamelen de bezoekers van het Seminar Asset Management Control zich voor de excursie bij De Marineclub op Harssens.
Commandeur Arie Jan de Waard heeft vijf assets toegewezen, waar de bezoeker tussen kan kiezen. Zie programma op de site. Bij mooi weer zullen de gasten per sleepboot van het Marinebedrijf naar De Marineclub varen waarbij een korte rondvaart over de Nieuwe Haven zal worden gemaakt.
Daar zal het programma worden vervolgd met; een contact borrel, het speerpuntendebat en het Captains Dinner.
 
In 2002 werd het eerste AMC seminar geopend door Vice-admiraal Cees van Duyvendijk, toentertijd als Bevelhebber der Zeestrijdkrachten, in de Dukdalf te Den Helder.
De presentatie dag, zal op donderdag 3 november wederom door Cees van Duyvendijk worden geopend in de Dukdalf, maar nu in zijn rol als voorzitter van de Maritieme Campus Nederland.

De tweede dag donderdag 3 november begint om 8.30 uur.
In het ochtendprogramma zullen de keynotesessies worden gepresenteerd door; Siebe Riedstra, secretaris-generaal van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Jan de Jong, inspecteur-generaal der Mijnen en Schout-bij-nacht Klaas Visser, directeur wapensystemen van de Defensie materieel Organisatie.
In het middagprogramma worden er 16 topic presentaties gegeven in 8 parallelsessies en kan men zich inschrijven voor een Asset Management Control gamesessie.

Generaal-Majoor Lex Besselink bd., nu voorzitter van Dutch Institute World Class Maintenance, is de dagvoorzitter en zal ook de plenaire discussie leiden.

Informatie bij info@amccentre.nl
Inschrijven gaarne voor a.s. vrijdag via de site.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre