Ignacio Andrada eerste Chileense student met de titel Master of Science in AMC


photos/DSC057312.jpg
photos/DSC057421.jpg
photos/DSC05722.12.jpg

Vlissingen, Hogeschool Zeeland – Maandag 23 mei, gaf de Chileense student Ignacio Andrada Burgos van de opleiding Master of Science in Asset Management Control zijn presentatie en verdediging van zijn Master Thesis op een succesvolle wijze. Hij is daarmee de eerste student vanuit het Chileense cohort die deze opleiding heeft afgerond.

De HZ heeft in samenwerking met AMC-RF de AMC MSc Course in Chili verzorgd. De 18 modules zijn aan de Chileense studenten in 6 studie periodes gedoceerd, waarbij de Chileense groep van 20 studenten voor die periode volledig vrij gemaakt werden van het werk en met elkaar de hele dag tijdens de 2 weken durende periodes volledig aan de studie konden wijden. De lessen werden gefaciliteerd door de Universiteit Andres Bello, in Vina del Mar, Chili, waar Ignacio Andrada Burgos als technisch directeur werkzaam is.

Het gemiddelde van de 18 modules heeft Ignacio Andrada cum laude afgerond, waarmee hij zijn Post Graduate Diplom cum laude heeft behaald. Ignacio is geboren op 8 oktober 1976 in Spanje, Castro Urdiales. In Chili wordt er Spaans gesproken, terwijl de opleiding MSc AMC in het Engels wordt gedoceerd. Ook de presentatie van de Master Thesis wordt in het Engels uitgesproken. Het was duidelijk dat dit voor Ignacio niet eenvoudig was, mede waardoor zijn waardering voor de Thesis niet voldoende was om ook cum laude af te studeren.

De examencommissie bestaande uit Adri Voogdt (HZ), John Stavenuiter (AMC RF) en Michel Kuijer (Copernicos), als zijn wetenschappelijk begeleider uit het docentenkorps, beoordeelden de totale studie met 67 %, oftewel een 8-. Met zijn bul net op zak vloog Ignacio Andrada die zelfde dag nog door naar Madrid, waar hij bij de Universiteit Complutense in Madrid zijn MSc studie met een PhD onderzoek wil gaan vervolgen.

De Master Thesis en de presentatie “A proposal of implementing readiness based sparing model in the Chilean Navy” van Ignacio Andrada kan bestudeerd worden op de Academy site, terwijl dit item met een aantal foto’s geplaatst is op de site www.amccentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre