AMC Keurmerk in volgende fase door de ISO 55000 infosessie voor Asset Owners/Managers, 13 oktober a.s. te Amersfoort


photos/image0019.jpg

Voor Asset Owners die een ISO 55000 certificeringstraject overwegen of daar mee bezig zijn is het Asset Management Control Keurmerk, voor ISO 55000 gerelateerde producten en diensten, een welkome aanvulling. Dit omdat deze producten en/of diensten, veelal van externe Service Providers 1 op 1 kunnen worden meegenomen in de ISO 55000 certificering. Ook geeft het de Asset Owner een mogelijkheid tot selectie bij het kiezen vanuit verschillende offertes op een aanvraag/aanbesteding.

Het streven is om de Kenniskring van het AMC Centre extra te verbinden en te versterken, door het AMC Keurmerk. Naast een kwalitatieve waarde geeft het keurmerk ook een goede ingang om met andere AMC Keurmerk gerelateerde firma's een gezamenlijke aanvraag in te vullen.

De Service Provider toont met het AMC Keurmerk aan dat haar product of dienst, volledig compliant is aan ISO 55000.

Ter gelegenheid van het 15-de AMC Seminar loopt er momenteel een jubileumaanbieding: 2 halen 1 betalen (geldig voor een CAT 10 keurmerk en mits besteld voor of tijdens het AMC Seminar, 2-3 november 2016).

Voor meer informatie over de ISO 55000 infosessie kunt u mailen naar: verkoopnederland@nl.bureauveritas.com Voor meer informatie over een Partnership van het Seminar AMC, of de AMC Kenniskring kunt u mailen naar: info@amccentre.nl

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre