Seminar Asset Management Control 2010 scoort overall een 7,9


photos/DSC040681.jpg
photos/DSC03796.jpg
photos/DSC03958.jpg
photos/DSC04076.jpg

Het Seminar AMC 2010 woensdag 27 en donderdag 28 oktober plaats op het Marine Etablissement te Amsterdam. De excursie met rondvaart naar de Noord/Zuidlijn op woensdag de eerste dag,  werd als zeer enerverend ervaren.

Traditiegetrouw werd er ook geborreld voorafgaand aan het speerpuntendebat en het diner. Deze eerste dag van het Seminar is wederom ervaren als een unieke gelegenheid om op niveau; plannen, kennis en ervaringen, uit te wisselen en te bespreken.

Donderdag, de tweede dag,  werd er veel gepresenteerd en daarnaast genetwerkt. De opkomst van bezoekers was ongekend hoog. Vrijwel alle inschrijvers waren aanwezig om de vele presentaties bij te wonen.
Ook bij de stands en tijdens de werklunch werden er weer veel contacten gelegd en ervaringen uitgewisseld. De totaalbeleving van het seminar werd gemiddeld gewaardeerd op een 7,9 (op een schaal van 1 tot 10). Hiermee lag de score wederom hoger dan het voorgaande seminar AMC 2009 wat met een 7.7 afsloot.Voor een foto-impressie en alle presentaties kunt u terecht op www.amccentre.nl.

Volgend jaar wordt het AMC seminar voor de tiende keer georganiseerd. Voor deze lustrumeditie gaan we terug naar de plek vanwaar het allemaal ontstaan is. De eerste vijf edities zijn namelijk in Den Helder georganiseerd en daarna in respectievelijk; Woensdrecht, Soesterberg en twee maal in Amsterdam.Binnenkort zal de website van het AMC Centre worden aangepast voor het Seminar AMC 2011. Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden om als partner van het AMC Centre mee te doen kunt u contact opnemen met henneke.stavenuiter@amccentre.nl Noteert u alvast in uw agenda:

Seminar AMC 2011: woensdag 2 november en donderdag 3 november te Den Helder.

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre