Programmaboek Seminar Asset Management Control nu ook op de website gepubliceerd


photos/DSC03758.jpg
photos/DSC03746.jpg

Programmaboek Seminar Asset Management Control nu ook op de website gepubliceerd.

A.s. donderdag 28 oktober worden er 27 presentaties gegeven rondom het thema “Grip op Meer met Minder” in het vakgebied Asset Management Control. Om reeds vooraf een goede keuze te maken uit alle presentaties is het programmaboek nu al te downloaden vanaf de website.

Ook nieuw dit jaar is het standaard Topic Presentatie Formulier waarmee elke presentatie wordt gerangschikt op basis van een aantal criteria, zoals; het focusgebied, het managementniveau en mogelijke implementatietermijn. Het idee is dat  dit de bezoekers zal helpen bij het bepalen van welke presentaties voor hun het meest interessant zijn om op basis daarvan een ‘eigen’ middagprogramma samen te stellen. Als hulpmiddel hierbij is er een zogenaamd ‘Mijn Focus Formulier’ in het programmaboekje opgenomen (pagina 37), waarmee het eigen interessegebied in kaart wordt gebracht zodat dit vergeleken kan worden met de  ‘focus’ van de presentaties.  

Inschrijven voor de presentatiedag op donderdag 28 oktober is nog mogelijk via het inschrijfformulier op de website.

Het netwerkprogramma op woensdag 27 oktober vangt aan met een excursie naar de Noord Zuid Lijn per rondvaartboot. Hans Volkers van het Infocentrum NZL zal de rondleiding begeleiden. Er zal aangemeerd worden bij het Centraal Station en bij het uitzichtpunt Rokin. Zoals gebruikelijk is er na de borrel op woensdag het speerpuntendebat en het “captainsdinner”.
Voor deze dag zijn er nog beperkt plaatsen beschikbaar. Bij interesse voor deze dag wordt u dan ook gevraagd contact op te nemen met de gastvrouwen van het Seminar; Manuela de Ridder van de Defensie Materieel Organisatie MCE.d.Ridder@mindef.nl (voor deelname vanuit Defensie)   of Henneke Stavenuiter van het Asset Management Control Centre Henneke.Stavenuiter@AMCCentre.nl (voor deelname niet vanuit Defensie). 

AMC Bilingual Web Solution, Version 1.13 (October 15th, 2008)
AMC Centre